pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Eskişehir'de İş Kazası: 1 Ölü

21.10.2016 - 18:23, Güncelleme: 21.10.2016 - 18:23
 

Eskişehir'de İş Kazası: 1 Ölü

Arızalanan kamyonu tamir etmek isterken damper ile tekerlekler arasında sıkışan tamirci, hayatını kaybetti

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, arızalanan kamyonu tamir etmek isterken damper ile tekerlekler arasında sıkışan tamirci, hayatını kaybetti. Alınan bilgiye göre, 75. Yıl Mahallesi Oto Esnaflar Sanayi Sitesi A Blok'taki bir iş yerinde çalışan İbrahim Aydemir (50), O.G'ye ait arızalanan kamyonu tamir etmek istedi. Kamyonun damperini kaldırarak arka tekerleklerin bulunduğu tarafa geçen Aydemir, bu sırada henüz belirlenemeyen nedenle inen damper ile tekerleklerin arasında sıkıştı. Olay yerinde hayatını kaybeden Aydemir'in cesedi, otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Kamyon sahibi O.G ise gözaltına alındı.
Arızalanan kamyonu tamir etmek isterken damper ile tekerlekler arasında sıkışan tamirci, hayatını kaybetti

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, arızalanan kamyonu tamir etmek isterken damper ile tekerlekler arasında sıkışan tamirci, hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, 75. Yıl Mahallesi Oto Esnaflar Sanayi Sitesi A Blok'taki bir iş yerinde çalışan İbrahim Aydemir (50), O.G'ye ait arızalanan kamyonu tamir etmek istedi.

Kamyonun damperini kaldırarak arka tekerleklerin bulunduğu tarafa geçen Aydemir, bu sırada henüz belirlenemeyen nedenle inen damper ile tekerleklerin arasında sıkıştı.

Olay yerinde hayatını kaybeden Aydemir'in cesedi, otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kamyon sahibi O.G ise gözaltına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.