pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Eskişehir'de Dolandırıcılık Operasyonu

15.05.2019 - 13:33, Güncelleme: 15.05.2019 - 13:33
 

Eskişehir'de Dolandırıcılık Operasyonu

Ev, arsa, otomobil, küçükbaş hayvan alımı bahanesiyle senet vererek son 2 yılda çok sayıda kişiyi yaklaşık 3 milyon lira dolandırdıkları öne sürülen çift yakalandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de son 2 yılda ev, arsa, otomobil, küçükbaş hayvan alımı bahanesiyle çok sayıda kişiyi yaklaşık 3 milyon lira dolandırdıkları iddia edilen şüpheli ile eşi gözaltına alındı.İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, kentte 2 yıldır yaşanan nitelikli dolandırıcılık olaylarının aydınlatılması için çalışma başlattı. Ekipler, çok sayıda kişiye senet verip ödemeyerek yaklaşık 3 milyon liralık dolandırıcılık yaptıkları öne sürülen Mahmut Ç. ile eşi Selda Ç'nin Balıkesir'de olduğunu belirledi. Şüpheliler, Eskişehir ve Balıkesir il emniyet müdürlükleri ekipleri tarafından düzenlenen eş zamanlı operasyonla yakalandı. Gözaltına alınan zanlıların emniyetteki sorgularının sürdüğü öğrenildi.
Ev, arsa, otomobil, küçükbaş hayvan alımı bahanesiyle senet vererek son 2 yılda çok sayıda kişiyi yaklaşık 3 milyon lira dolandırdıkları öne sürülen çift yakalandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de son 2 yılda ev, arsa, otomobil, küçükbaş hayvan alımı bahanesiyle çok sayıda kişiyi yaklaşık 3 milyon lira dolandırdıkları iddia edilen şüpheli ile eşi gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, kentte 2 yıldır yaşanan nitelikli dolandırıcılık olaylarının aydınlatılması için çalışma başlattı.

Ekipler, çok sayıda kişiye senet verip ödemeyerek yaklaşık 3 milyon liralık dolandırıcılık yaptıkları öne sürülen Mahmut Ç. ile eşi Selda Ç'nin Balıkesir'de olduğunu belirledi.

Şüpheliler, Eskişehir ve Balıkesir il emniyet müdürlükleri ekipleri tarafından düzenlenen eş zamanlı operasyonla yakalandı.

Gözaltına alınan zanlıların emniyetteki sorgularının sürdüğü öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.