pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Eskişehir'de Dolandırıcılık İddiası

28.03.2017 - 16:43, Güncelleme: 28.03.2017 - 16:43
 

Eskişehir'de Dolandırıcılık İddiası

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de kendisini polis ve savcı olarak tanıtan bir şüphelinin bir kişinin 20 bin lirasını aldığı iddia edildi. Alınan bilgiye...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de kendisini polis ve savcı olarak tanıtan bir şüphelinin bir kişinin 20 bin lirasını aldığı iddia edildi. Alınan bilgiye göre, Emek Mahallesindeki bir evde yaşayan Erol Cebeci'yi (78) arayan bir kişi, kendisini polis olarak tanıtıp, "banka hesabınız ele geçirildi, silah kaçakçılığı yapılacak" dedikten sonra, hesabını kontrol altına alınması için Cebeci'yi bankaya gönderdi.Bankada ki hesabından 20 bin lira çeken Cebeci, evine gelen şüpheliye parayı teslim etti. Bir süre sonra dolandırıldığını anlayan yaşlı adam polise başvurdu.Polis, dolandırıcılık olayı ile ilgili soruşturma başlattı.
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de kendisini polis ve savcı olarak tanıtan bir şüphelinin bir kişinin 20 bin lirasını aldığı iddia edildi. Alınan bilgiye...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de kendisini polis ve savcı olarak tanıtan bir şüphelinin bir kişinin 20 bin lirasını aldığı iddia edildi.

Alınan bilgiye göre, Emek Mahallesindeki bir evde yaşayan Erol Cebeci'yi (78) arayan bir kişi, kendisini polis olarak tanıtıp, "banka hesabınız ele geçirildi, silah kaçakçılığı yapılacak" dedikten sonra, hesabını kontrol altına alınması için Cebeci'yi bankaya gönderdi.

Bankada ki hesabından 20 bin lira çeken Cebeci, evine gelen şüpheliye parayı teslim etti. Bir süre sonra dolandırıldığını anlayan yaşlı adam polise başvurdu.

Polis, dolandırıcılık olayı ile ilgili soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.