pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Eskişehir'de Asayiş

20.10.2016 - 17:18, Güncelleme: 20.10.2016 - 17:18
 

Eskişehir'de Asayiş

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de son bir haftada polis ekiplerince yürütülen uygulamalarda, çeşitli suçlardan aranan 141 kişiye işlem yapıldı.Alınan...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de son bir haftada polis ekiplerince yürütülen uygulamalarda, çeşitli suçlardan aranan 141 kişiye işlem yapıldı.Alınan bilgiye göre, ekiplerin yaptığı çalışmalarda, 83 gram bonzai, 8 gram esrar, 10 uyuşturucu hap, 2 ruhsatsız tabanca, 2 av tüfeği ile bu silahlara ait fişek ele geçirildi.Ekipler, 5 bin 312 şahıs ve 387 araç hakkında sorgu yaparak çeşitli suçlardan aranan 23 kişiyi yakaladı.Çalıntı otomobil, motosiklet ve bisiklet de ele geçiren emniyet güçleri, kayıp olarak aranan 2 kişiyi de ailesine teslim etti.
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de son bir haftada polis ekiplerince yürütülen uygulamalarda, çeşitli suçlardan aranan 141 kişiye işlem yapıldı.Alınan...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de son bir haftada polis ekiplerince yürütülen uygulamalarda, çeşitli suçlardan aranan 141 kişiye işlem yapıldı.

Alınan bilgiye göre, ekiplerin yaptığı çalışmalarda, 83 gram bonzai, 8 gram esrar, 10 uyuşturucu hap, 2 ruhsatsız tabanca, 2 av tüfeği ile bu silahlara ait fişek ele geçirildi.

Ekipler, 5 bin 312 şahıs ve 387 araç hakkında sorgu yaparak çeşitli suçlardan aranan 23 kişiyi yakaladı.

Çalıntı otomobil, motosiklet ve bisiklet de ele geçiren emniyet güçleri, kayıp olarak aranan 2 kişiyi de ailesine teslim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.