pendik escort bayan
ak

Eskişehir Ticaret Ve Sanayi Müzesi

Siyaset 20.05.2017 - 12:38, Güncelleme: 20.05.2017 - 12:38
 

Eskişehir Ticaret Ve Sanayi Müzesi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Ticaret ve Sanayi Müzesi'ni 10 günde 7 bin kişi ziyaret etti.Frigya'dan günümüze Eskişehir'in ekonomi tarihini anlatan Eskişehir...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Ticaret ve Sanayi Müzesi'ni 10 günde 7 bin kişi ziyaret etti.Frigya'dan günümüze Eskişehir'in ekonomi tarihini anlatan Eskişehir Ticaret ve Sanayi Müzesi (ETOMÜZE) ziyaretçilerden yoğun ilgi görüyor. ETOMÜZE 10 gün içinde 7 bin 17 kişiyi misafir ederken gelen ziyaretçiler uzman görevliler eşliğinde gerçekleşiyor.Müzede ayrıca şehir dışından ve şehir içinden gelen ilköğretim öğrencilerine yönelik değişik aktiviteler de düzenleniyor.
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Ticaret ve Sanayi Müzesi'ni 10 günde 7 bin kişi ziyaret etti.Frigya'dan günümüze Eskişehir'in ekonomi tarihini anlatan Eskişehir...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Ticaret ve Sanayi Müzesi'ni 10 günde 7 bin kişi ziyaret etti.

Frigya'dan günümüze Eskişehir'in ekonomi tarihini anlatan Eskişehir Ticaret ve Sanayi Müzesi (ETOMÜZE) ziyaretçilerden yoğun ilgi görüyor.

ETOMÜZE 10 gün içinde 7 bin 17 kişiyi misafir ederken gelen ziyaretçiler uzman görevliler eşliğinde gerçekleşiyor.

Müzede ayrıca şehir dışından ve şehir içinden gelen ilköğretim öğrencilerine yönelik değişik aktiviteler de düzenleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.