pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Eskişehir Osb'de İkinci "Güneş Tarlası"

Spor 18.08.2017 - 16:58, Güncelleme: 18.08.2017 - 16:58
 

Eskişehir Osb'de İkinci "Güneş Tarlası"

Eskişehir OSB Başkanı Küpeli: - "Bir megavat gücünde güneş enerjisinden elektrik üretecek ikinci santralimiz, çok kısa süre sonra devreye girecek"

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanı Nadir Küpeli, 1 megavat gücünde güneş enerjisinden elektrik üretecek santralin çok kısa bir süre sonra devreye gireceğini bildirdi.Eskişehir Sanayi Odası'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, beraberindeki OSB Yönetim Kurulu üyeleriyle yapımı devam eden güneş enerji santralini yerinde inceleyen Küpeli, Eskişehir OSB'de örnek bir tesis kurduklarını belirtti. Küpeli, yatırımlarda en büyük maliyetlerden birinin enerji olduğuna dikkati çekerek, enerjiyi bir nebze olsun ucuzlatmak daha da önemlisi olası enerji açığını azaltmak için böyle bir projeye imza attıkları bildirdi."Eskişehir OSB'de 1 megavat gücünde güneş enerjisinden elektrik üretecek ikinci santralimiz çok kısa bir süre sonra devre girecek." ifadesini kullanan Küpeli, şunları kaydetti:"Bu sayede sanayicilerimiz için ürettiğimiz projelere bir yenisini daha eklemiş olacağız. Daha önce OSB'nin iştiraklerinden EEE AŞ'nin öz kaynaklarla kurulan ilk güneş enerji santralinden sonra bu bölgede ikinci bir santral olacak. İlk santralimiz çalışıyor ve şu anda ciddi bir elektrik üretimi gerçekleştiriyor. En son yapımı devam eden bu santralimiz de kısa süre sonra devreye girerek, sanayicilerimiz için elektrik üretmeye başlayacak."
Eskişehir OSB Başkanı Küpeli: - "Bir megavat gücünde güneş enerjisinden elektrik üretecek ikinci santralimiz, çok kısa süre sonra devreye girecek"

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanı Nadir Küpeli, 1 megavat gücünde güneş enerjisinden elektrik üretecek santralin çok kısa bir süre sonra devreye gireceğini bildirdi.

Eskişehir Sanayi Odası'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, beraberindeki OSB Yönetim Kurulu üyeleriyle yapımı devam eden güneş enerji santralini yerinde inceleyen Küpeli, Eskişehir OSB'de örnek bir tesis kurduklarını belirtti.

Küpeli, yatırımlarda en büyük maliyetlerden birinin enerji olduğuna dikkati çekerek, enerjiyi bir nebze olsun ucuzlatmak daha da önemlisi olası enerji açığını azaltmak için böyle bir projeye imza attıkları bildirdi.

"Eskişehir OSB'de 1 megavat gücünde güneş enerjisinden elektrik üretecek ikinci santralimiz çok kısa bir süre sonra devre girecek." ifadesini kullanan Küpeli, şunları kaydetti:

"Bu sayede sanayicilerimiz için ürettiğimiz projelere bir yenisini daha eklemiş olacağız. Daha önce OSB'nin iştiraklerinden EEE AŞ'nin öz kaynaklarla kurulan ilk güneş enerji santralinden sonra bu bölgede ikinci bir santral olacak. İlk santralimiz çalışıyor ve şu anda ciddi bir elektrik üretimi gerçekleştiriyor. En son yapımı devam eden bu santralimiz de kısa süre sonra devreye girerek, sanayicilerimiz için elektrik üretmeye başlayacak."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.