pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Eski çalışanı tarafından Öldürdü!...

29.12.2013 - 14:13, Güncelleme: 29.12.2013 - 14:13
 

Eski çalışanı tarafından Öldürdü!...

Sivas'ta iş yeri sahibi bir kişi, işten çıkardığı işçisi tarafından kalbinden bıçaklanarak öldürüldü.

Sivas'ın tanınmış esnaflarından olan ve Off-Road Derneği Başkanı olan 41 yaşındaki Bülent Kök, işten çıkardığı işçisi tarafından kalbinden bıçaklanarak öldürüldü. Atatürk Caddesi Kepçeli Mevkisinde  dükkanı bulunan Bülent Kök, bir süre yayında çalışan 19 yaşındaki E.K isimli şahıs ile anlaşmazlık yaşayınca işten çıkardı. İşten çıkarılan E.K  konuşmak için eski işvereni Bülent Kök'ün dükkanına geldi. Burada aralarında başlayan tartışma kavgaya dönüşmesinden sonra E.K yanında getirdiği bıçakla Bülent Kök'ün kalbine saplayarak işyerinden kaçtı. Çevredeki vatandaşlar tarafından Numune Hastanesi Acil Servisine götürülen KÖK, burada ameliyata alındı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kayıp etti. olayla ilgili soruşturma sürüyor. SİVAS HABER
Sivas'ta iş yeri sahibi bir kişi, işten çıkardığı işçisi tarafından kalbinden bıçaklanarak öldürüldü.

Sivas'ın tanınmış esnaflarından olan ve Off-Road Derneği Başkanı olan 41 yaşındaki Bülent Kök, işten çıkardığı işçisi tarafından kalbinden bıçaklanarak öldürüldü.

Atatürk Caddesi Kepçeli Mevkisinde  dükkanı bulunan Bülent Kök, bir süre yayında çalışan 19 yaşındaki E.K isimli şahıs ile anlaşmazlık yaşayınca işten çıkardı. İşten çıkarılan E.K  konuşmak için eski işvereni Bülent Kök'ün dükkanına geldi. Burada aralarında başlayan tartışma kavgaya dönüşmesinden sonra E.K yanında getirdiği bıçakla Bülent Kök'ün kalbine saplayarak işyerinden kaçtı. Çevredeki vatandaşlar tarafından Numune Hastanesi Acil Servisine götürülen KÖK, burada ameliyata alındı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kayıp etti. olayla ilgili soruşturma sürüyor. SİVAS HABER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.