pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Es Çocuk Evi'nden Sergi

24.08.2016 - 18:03, Güncelleme: 24.08.2016 - 18:03
 

Es Çocuk Evi'nden Sergi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Es Çocuk Evi'ne devam eden çocukların yaz okulu çalışmaları, bir alışveriş merkezinde beğeniye...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Es Çocuk Evi'ne devam eden çocukların yaz okulu çalışmaları, bir alışveriş merkezinde beğeniye sunuldu.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, sosyal sorumluluk projelerinden biri olan ve AB projesi kapsamında kurulan Es Çocuk Evi'ne devam eden öğrenciler, yaz okulunda tasarladıkları çalışmaları sergiledi. Sergi, 24 - 26 Ağustos'ta bir alışveriş merkezinde gezilebilecek. Sergide 20 çocuğun süt ve ip konulu projeleri sergileniyor.Es Çocuk Evi eğitmenleri, öğrencilerin yaz dönemi boyunca aldıkları eğitimlerin meyvesi sonucu serginin açıldığını ve vatandaşların sergiye büyük ilgi gösterdiğini kaydetti.
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Es Çocuk Evi'ne devam eden çocukların yaz okulu çalışmaları, bir alışveriş merkezinde beğeniye...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Es Çocuk Evi'ne devam eden çocukların yaz okulu çalışmaları, bir alışveriş merkezinde beğeniye sunuldu.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, sosyal sorumluluk projelerinden biri olan ve AB projesi kapsamında kurulan Es Çocuk Evi'ne devam eden öğrenciler, yaz okulunda tasarladıkları çalışmaları sergiledi. Sergi, 24 - 26 Ağustos'ta bir alışveriş merkezinde gezilebilecek. Sergide 20 çocuğun süt ve ip konulu projeleri sergileniyor.

Es Çocuk Evi eğitmenleri, öğrencilerin yaz dönemi boyunca aldıkları eğitimlerin meyvesi sonucu serginin açıldığını ve vatandaşların sergiye büyük ilgi gösterdiğini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.