pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Erü Geleceğin Bilim İnsanlarını Yetiştiriyor

15.02.2018 - 16:03, Güncelleme: 15.02.2018 - 16:03
 

Erü Geleceğin Bilim İnsanlarını Yetiştiriyor

KAYSERİ (AA) - Erciyes Üniversitesi (ERÜ) geleceğin bilim insanlarını yetiştirme programı kapsamında çalıştay düzenleyecek.ERÜ'den yapılan yazılı...

KAYSERİ (AA) - Erciyes Üniversitesi (ERÜ) geleceğin bilim insanlarını yetiştirme programı kapsamında çalıştay düzenleyecek.ERÜ'den yapılan yazılı açıklamada tamamı gönüllü Tıp Fakültesi öğretim üyelerinden oluşan "Bilim İnsanı Yetiştirme Grubu" 17 Şubat 2018 tarihinde düzenlenecek ilk çalıştayda öğrencilere 50'ye yakın araştırma projesi sunacak ve öğrencilerin ilgisini çeken projelerde yer almasını sağlayacak.ERÜ Tıp Fakültesi Bilim İnsanı Yetiştirme Grubu Sekreteri Yrd. Doç. Dr. Halil Ulutabanca, 2017 yılında Türkiye’de 9 üniversite ile "Araştırma Üniversitesi" seçilme başarısı gösteren üniversitelerinin, araştıran ve üreten bilim insanlarını yetiştirmek için "Bilim insanı Yetiştirme Grubu" Projesi'ni başlattığını belirtti. Ulutabanca ayrıca öğrencileri araştırma projeleri ile buluşturarak ve bu projelerde çalışma imkanı sunacaklarını kaydetti.
KAYSERİ (AA) - Erciyes Üniversitesi (ERÜ) geleceğin bilim insanlarını yetiştirme programı kapsamında çalıştay düzenleyecek.ERÜ'den yapılan yazılı...

KAYSERİ (AA) - Erciyes Üniversitesi (ERÜ) geleceğin bilim insanlarını yetiştirme programı kapsamında çalıştay düzenleyecek.

ERÜ'den yapılan yazılı açıklamada tamamı gönüllü Tıp Fakültesi öğretim üyelerinden oluşan "Bilim İnsanı Yetiştirme Grubu" 17 Şubat 2018 tarihinde düzenlenecek ilk çalıştayda öğrencilere 50'ye yakın araştırma projesi sunacak ve öğrencilerin ilgisini çeken projelerde yer almasını sağlayacak.

ERÜ Tıp Fakültesi Bilim İnsanı Yetiştirme Grubu Sekreteri Yrd. Doç. Dr. Halil Ulutabanca, 2017 yılında Türkiye’de 9 üniversite ile "Araştırma Üniversitesi" seçilme başarısı gösteren üniversitelerinin, araştıran ve üreten bilim insanlarını yetiştirmek için "Bilim insanı Yetiştirme Grubu" Projesi'ni başlattığını belirtti.

Ulutabanca ayrıca öğrencileri araştırma projeleri ile buluşturarak ve bu projelerde çalışma imkanı sunacaklarını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.