pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Erciyes Dağı'nda Terör Protestosu

19.12.2016 - 11:48, Güncelleme: 19.12.2016 - 11:48
 

Erciyes Dağı'nda Terör Protestosu

Kayakçılar, Kayseri'de çarşı iznine çıkan askerlere yönelik terör saldırısını, Erciyes Dağı'nda protesto etti

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de çarşı iznine çıkan askerlere yönelik terör saldırısı, Erciyes Dağı'nda kayakçıların da katılımıyla protesto edildi.Tekir Gondol alt istasyonunda toplanan Erciyes AŞ yönetimi, çalışanları ve kayakseverler, Erciyes Üniversitesi yakınlarındaki terör saldırısını kınadı. 14 askerin şehit olduğu, 55'ü asker 55 kişinin yaralandığı terör saldırısına tepki gösteren kayakseverler, İstiklal Marşı okudu.Saygı duruşunda bulunulmasının ardından kayakçılar, Türk bayrakları ile kayak yaptı.Kayakçılar, "Kayseri ve Türkiye'nin başı sağolsun", "Biriz, iriyiz, diriyiz", "Kınalı kuzulara kıyanlar, siz insan değilsiniz" yazılı pankart açtı.Bu arada protesto sırasında Erciyes AŞ tarafından drone ile çekilen görüntülerle klip hazırlandı.
Kayakçılar, Kayseri'de çarşı iznine çıkan askerlere yönelik terör saldırısını, Erciyes Dağı'nda protesto etti

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de çarşı iznine çıkan askerlere yönelik terör saldırısı, Erciyes Dağı'nda kayakçıların da katılımıyla protesto edildi.

Tekir Gondol alt istasyonunda toplanan Erciyes AŞ yönetimi, çalışanları ve kayakseverler, Erciyes Üniversitesi yakınlarındaki terör saldırısını kınadı. 14 askerin şehit olduğu, 55'ü asker 55 kişinin yaralandığı terör saldırısına tepki gösteren kayakseverler, İstiklal Marşı okudu.

Saygı duruşunda bulunulmasının ardından kayakçılar, Türk bayrakları ile kayak yaptı.

Kayakçılar, "Kayseri ve Türkiye'nin başı sağolsun", "Biriz, iriyiz, diriyiz", "Kınalı kuzulara kıyanlar, siz insan değilsiniz" yazılı pankart açtı.

Bu arada protesto sırasında Erciyes AŞ tarafından drone ile çekilen görüntülerle klip hazırlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.