pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Epdk'dan Tredaş'a Ziyaret

Spor 15.01.2018 - 14:33, Güncelleme: 15.01.2018 - 14:33
 

Epdk'dan Tredaş'a Ziyaret

ANKARA (AA) - Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) yetkililerince Trakya Elektrik Dağıtım AŞ (TREDAŞ) bünyesindeki Operasyon Merkezi ile Coğrafi Bilgi...

ANKARA (AA) - Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) yetkililerince Trakya Elektrik Dağıtım AŞ (TREDAŞ) bünyesindeki Operasyon Merkezi ile Coğrafi Bilgi Sistemleri (CBS) merkezine ziyaret düzenlendi.TREDAŞ'tan yapılan açıklamada, EPDK Kamulaştırma Dairesi Başkanlığı yetkililerinin CBS sistemin altyapısı ve çalışma prensibine ilişkin bilgilendirildiği belirtildi.Ayrıca ziyaret kapsamında Uzaktan Kontrol ve Gözleme Sistemi olarak isimlendirilen SCADA ile Dağıtım ve Arıza Yönetimi Sistemi ve birçok uygulamanın birlikte yönetildiği operasyon merkezinin de incelendiği kaydedildi.
ANKARA (AA) - Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) yetkililerince Trakya Elektrik Dağıtım AŞ (TREDAŞ) bünyesindeki Operasyon Merkezi ile Coğrafi Bilgi...

ANKARA (AA) - Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) yetkililerince Trakya Elektrik Dağıtım AŞ (TREDAŞ) bünyesindeki Operasyon Merkezi ile Coğrafi Bilgi Sistemleri (CBS) merkezine ziyaret düzenlendi.

TREDAŞ'tan yapılan açıklamada, EPDK Kamulaştırma Dairesi Başkanlığı yetkililerinin CBS sistemin altyapısı ve çalışma prensibine ilişkin bilgilendirildiği belirtildi.

Ayrıca ziyaret kapsamında Uzaktan Kontrol ve Gözleme Sistemi olarak isimlendirilen SCADA ile Dağıtım ve Arıza Yönetimi Sistemi ve birçok uygulamanın birlikte yönetildiği operasyon merkezinin de incelendiği kaydedildi.




Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.