pendik escort bayan
ak

Engelliler Haftası

22.05.2017 - 17:28, Güncelleme: 22.05.2017 - 17:28
 

Engelliler Haftası

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında farkındalık programı düzenlendi. Suşehri Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü...

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında farkındalık programı düzenlendi. Suşehri Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü ve Emine Birler Anaokulu Müdürlüğünce Emine Birler Anaokulu Çok Amaçlı Salonu'nda düzenlenen programda, engellileri anlama konusu işlendi.Programda engellilerin güncel hayatta yollarda yaşadığı sıkıntılar ve engellilerin hayata tutunmak için engelleri yok sayarak yaptığı sportif faaliyetler uygulamalı olarak öğrenciler tarafından gösterildi. Şiir dinletisi ve işaret dili eşliğinde şarkı söylenmesiyle devam eden programda, özel eğitim sınıfı öğrencilerinin yıl boyunca yaptığı resimler de sergilendi.Programa, Kaymakam Ender Faruk Uzunoğlu, Milli Eğitim Müdürü Şevki Yüksel ve davetliler katıldı.
SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında farkındalık programı düzenlendi. Suşehri Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü...

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında farkındalık programı düzenlendi.

Suşehri Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü ve Emine Birler Anaokulu Müdürlüğünce Emine Birler Anaokulu Çok Amaçlı Salonu'nda düzenlenen programda, engellileri anlama konusu işlendi.

Programda engellilerin güncel hayatta yollarda yaşadığı sıkıntılar ve engellilerin hayata tutunmak için engelleri yok sayarak yaptığı sportif faaliyetler uygulamalı olarak öğrenciler tarafından gösterildi.

Şiir dinletisi ve işaret dili eşliğinde şarkı söylenmesiyle devam eden programda, özel eğitim sınıfı öğrencilerinin yıl boyunca yaptığı resimler de sergilendi.

Programa, Kaymakam Ender Faruk Uzunoğlu, Milli Eğitim Müdürü Şevki Yüksel ve davetliler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.