pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Engelliler Haftası

10.05.2019 - 15:53, Güncelleme: 10.05.2019 - 15:53
 

Engelliler Haftası

ÇANKIRI (AA) - Çankırı Valisi Hamdi Bilge Aktaş, Engelliler Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.Aktaş, mesajında, engelliliğin sosyal boyutlarıyla...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı Valisi Hamdi Bilge Aktaş, Engelliler Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.Aktaş, mesajında, engelliliğin sosyal boyutlarıyla toplumu yakından ilgilendiren ve tüm bireylerin ortak çabasını gerektiren bir konu olduğunu belirtti.Engellilerin toplumsal hayata tam katılımlarının sağlanması ve hayat standartlarının yükseltilmesinin çağdaş toplum anlayışının bir parçası olduğunu vurgulayan Aktaş, şunları kaydetti:"Sosyal bir hukuk devleti olabilmenin gereği olarak devletimiz, engelli vatandaşlarımızın daha iyi şekilde hayatlarını sürdürebilmeleri, sosyal ve ekonomik hayata katkı sağlayarak toplum içerisinde daha çok bulunmaları, istihdama katılarak üreten, eğitim haklarını kullanabilmeleri için çok önemli adımları hayata geçirmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle bütün engellilerimize yürekten sevgilerimi sunuyor, Engelliler Haftası’nın bu konudaki bilinç ve hassasiyetin daha da artmasına vesile olmasını temenni ediyorum."
ÇANKIRI (AA) - Çankırı Valisi Hamdi Bilge Aktaş, Engelliler Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.Aktaş, mesajında, engelliliğin sosyal boyutlarıyla...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı Valisi Hamdi Bilge Aktaş, Engelliler Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.

Aktaş, mesajında, engelliliğin sosyal boyutlarıyla toplumu yakından ilgilendiren ve tüm bireylerin ortak çabasını gerektiren bir konu olduğunu belirtti.

Engellilerin toplumsal hayata tam katılımlarının sağlanması ve hayat standartlarının yükseltilmesinin çağdaş toplum anlayışının bir parçası olduğunu vurgulayan Aktaş, şunları kaydetti:

"Sosyal bir hukuk devleti olabilmenin gereği olarak devletimiz, engelli vatandaşlarımızın daha iyi şekilde hayatlarını sürdürebilmeleri, sosyal ve ekonomik hayata katkı sağlayarak toplum içerisinde daha çok bulunmaları, istihdama katılarak üreten, eğitim haklarını kullanabilmeleri için çok önemli adımları hayata geçirmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle bütün engellilerimize yürekten sevgilerimi sunuyor, Engelliler Haftası’nın bu konudaki bilinç ve hassasiyetin daha da artmasına vesile olmasını temenni ediyorum."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.