pendik escort bayan
ak

Engelli Genç Kızların Gelinlik Hayali Gerçek Oldu

20.07.2018 - 16:53, Güncelleme: 20.07.2018 - 16:53
 

Engelli Genç Kızların Gelinlik Hayali Gerçek Oldu

Sivas'ta özel eğitim gören genç kızlar için temsili kına gecesi ve düğün programı düzenlendi

SİVAS (AA) - Sivas'ta özel eğitim ve rehabilitasyon merkezi tarafından engelli genç kızlar için temsili kına gecesi ve düğün organize edildi.Sivas Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Cumhuriyet Üniversitesi Çok Amaçlı Balo Salonu'nda düzenlenen kına gecesi ve düğünde gelinliklerini ve kına kıyafetlerini giyen genç kızlar, unutulmaz anlar yaşadı.Belediye Başkanı Sami Aydın, burada yaptığı konuşmada, her genç kızın hayalinin gelinlik giymek olduğunu belirterek onlara bu mutluluğu yaşatanlara teşekkür etti.Aydın, ayrıca engelli kızlara ve ailelerine Sıcak Çermik kaplıcalarında 2 günlük tatil hediye etti.Konuşmanın ardından müzik ve konfetiler eşliğinde salona giren engelli genç kızlar, aileleriyle gönüllerince eğlendi.
Sivas'ta özel eğitim gören genç kızlar için temsili kına gecesi ve düğün programı düzenlendi

SİVAS (AA) - Sivas'ta özel eğitim ve rehabilitasyon merkezi tarafından engelli genç kızlar için temsili kına gecesi ve düğün organize edildi.

Sivas Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Cumhuriyet Üniversitesi Çok Amaçlı Balo Salonu'nda düzenlenen kına gecesi ve düğünde gelinliklerini ve kına kıyafetlerini giyen genç kızlar, unutulmaz anlar yaşadı.

Belediye Başkanı Sami Aydın, burada yaptığı konuşmada, her genç kızın hayalinin gelinlik giymek olduğunu belirterek onlara bu mutluluğu yaşatanlara teşekkür etti.

Aydın, ayrıca engelli kızlara ve ailelerine Sıcak Çermik kaplıcalarında 2 günlük tatil hediye etti.

Konuşmanın ardından müzik ve konfetiler eşliğinde salona giren engelli genç kızlar, aileleriyle gönüllerince eğlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.