pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

"En Başarılı Mobil Sadakat Programı" Ödülü Hopi'nin

27.05.2017 - 11:43, Güncelleme: 27.05.2017 - 11:43
 

"En Başarılı Mobil Sadakat Programı" Ödülü Hopi'nin

İSTANBUL (AA) - Hopi, Türkiye ve uluslararası arenada kazandığı ödüllerine bir yenisini daha ekledi. Hopi'den yapılan açıklamaya göre, Marketing Türkiye...

İSTANBUL (AA) - Hopi, Türkiye ve uluslararası arenada kazandığı ödüllerine bir yenisini daha ekledi. Hopi'den yapılan açıklamaya göre, Marketing Türkiye ve BoomSonar iş birliği ile sosyal medya yarışması Social Brands Veri Analitiği ödülleri kapsamında 1 Nisan 2016- 31 Mart 2017 döneminde yayınlanmış en başarılı işler ve marka ekipleri ödüllendirildi.Hopi, marka ve ajansların sosyal medya performanslarını objektif verilere dayalı olarak ölçen yarışma Social Media Awards Turkey’de “Sadakat Kartları” kategorisinde altın ödülün sahibi oldu.
İSTANBUL (AA) - Hopi, Türkiye ve uluslararası arenada kazandığı ödüllerine bir yenisini daha ekledi. Hopi'den yapılan açıklamaya göre, Marketing Türkiye...

İSTANBUL (AA) - Hopi, Türkiye ve uluslararası arenada kazandığı ödüllerine bir yenisini daha ekledi.

Hopi'den yapılan açıklamaya göre, Marketing Türkiye ve BoomSonar iş birliği ile sosyal medya yarışması Social Brands Veri Analitiği ödülleri kapsamında 1 Nisan 2016- 31 Mart 2017 döneminde yayınlanmış en başarılı işler ve marka ekipleri ödüllendirildi.

Hopi, marka ve ajansların sosyal medya performanslarını objektif verilere dayalı olarak ölçen yarışma Social Media Awards Turkey’de “Sadakat Kartları” kategorisinde altın ödülün sahibi oldu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.