pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Emniyetteki Fetö/pdy Operasyonu

27.04.2017 - 11:53, Güncelleme: 27.04.2017 - 11:53
 

Emniyetteki Fetö/pdy Operasyonu

Nevşehir Emniyet Müdürlüğü kadrosundaki 19 polis açığa alındı

NEVŞEHİR (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü/ Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) ile iltisakı veya irtibatı olduğu gerekçesiyle yurt genelinde görevinden uzaklaştırılan 9 bin 103 emniyet teşkilatı mensubundan 19'unun Nevşehir Emniyet Müdürlüğü kadrosunda bulunduğu öğrenildi. Alınan bilgiye göre, 667 Sayılı Olağanüstü Hal Kapsamında Alınan Tedbirlere ilişkin Kanun Hükmünde Kararname'nin 2'nci maddesi uyarınca FETÖ/PDY ile iltisakı veya irtibatı olduğu gerekçesiyle Nevşehir Emniyet Müdürlüğünde görevli, bir ilçe emniyet müdürü, bir komiser yardımcısı ile 17 polis memuru açığa alındı.
Nevşehir Emniyet Müdürlüğü kadrosundaki 19 polis açığa alındı

NEVŞEHİR (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü/ Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) ile iltisakı veya irtibatı olduğu gerekçesiyle yurt genelinde görevinden uzaklaştırılan 9 bin 103 emniyet teşkilatı mensubundan 19'unun Nevşehir Emniyet Müdürlüğü kadrosunda bulunduğu öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, 667 Sayılı Olağanüstü Hal Kapsamında Alınan Tedbirlere ilişkin Kanun Hükmünde Kararname'nin 2'nci maddesi uyarınca FETÖ/PDY ile iltisakı veya irtibatı olduğu gerekçesiyle Nevşehir Emniyet Müdürlüğünde görevli, bir ilçe emniyet müdürü, bir komiser yardımcısı ile 17 polis memuru açığa alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.