pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Eğitim Bir-sen'den İş Yeri Temsilci Eğitimi

24.01.2017 - 11:18, Güncelleme: 24.01.2017 - 11:18
 

Eğitim Bir-sen'den İş Yeri Temsilci Eğitimi

ESKİŞEHİR (AA) - Eğitim Bir-Sen 1 No'lu Şubesi, iş yeri temsilcileri için eğitim programı düzenledi. Şube Başkanı Muammer Karaman, Eskişehir Öğretmenevi'nde...

ESKİŞEHİR (AA) - Eğitim Bir-Sen 1 No'lu Şubesi, iş yeri temsilcileri için eğitim programı düzenledi. Şube Başkanı Muammer Karaman, Eskişehir Öğretmenevi'nde düzenlenen eğitim programında yaptığı konuşmada, daha nitelikli bir sendikacılık ve sendikal bilincin artırılması adına yapılan programların teşkilat için çok önemli olduğunu kaydetti.İş yeri temsilcilerinin görev ve sorumluluklarının öneminin bilincinde olduğunu belirten Karaman, "Örgütlü mücadele olmadan amaca ulaşmak mümkün değildir. İş yeri temsilcilerimizle bundan böyle daha sık bir araya gelmeye istişarelerde bulunmaya gayret göstereceğiz." dedi. Programda daha sonra Şube Başkan Yardımcısı Mehmet Bilik, Genç Memur Sen Başkanı İbrahim Akar ve Eyüp Ünal tarafından "sendikal hareket ve teşkilat kültürü", "sendikal temsil" ve "sendika olarak kazanımlar" başlıkları altında sunum yapıldı.
ESKİŞEHİR (AA) - Eğitim Bir-Sen 1 No'lu Şubesi, iş yeri temsilcileri için eğitim programı düzenledi. Şube Başkanı Muammer Karaman, Eskişehir Öğretmenevi'nde...

ESKİŞEHİR (AA) - Eğitim Bir-Sen 1 No'lu Şubesi, iş yeri temsilcileri için eğitim programı düzenledi.

Şube Başkanı Muammer Karaman, Eskişehir Öğretmenevi'nde düzenlenen eğitim programında yaptığı konuşmada, daha nitelikli bir sendikacılık ve sendikal bilincin artırılması adına yapılan programların teşkilat için çok önemli olduğunu kaydetti.

İş yeri temsilcilerinin görev ve sorumluluklarının öneminin bilincinde olduğunu belirten Karaman, "Örgütlü mücadele olmadan amaca ulaşmak mümkün değildir. İş yeri temsilcilerimizle bundan böyle daha sık bir araya gelmeye istişarelerde bulunmaya gayret göstereceğiz." dedi.

Programda daha sonra Şube Başkan Yardımcısı Mehmet Bilik, Genç Memur Sen Başkanı İbrahim Akar ve Eyüp Ünal tarafından "sendikal hareket ve teşkilat kültürü", "sendikal temsil" ve "sendika olarak kazanımlar" başlıkları altında sunum yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.