pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Eczacı Yönetmenin Filmine Eczacı İlgisi

Siyaset 19.03.2018 - 18:03, Güncelleme: 19.03.2018 - 18:03
 

Eczacı Yönetmenin Filmine Eczacı İlgisi

SİVAS (AA) - Asıl mesleği eczacılık olan yönetmen İlker Sarı'nın "Benzersiz" adlı filmi, Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Eczacılık Fakültesi Öğrencileri...

SİVAS (AA) - Asıl mesleği eczacılık olan yönetmen İlker Sarı'nın "Benzersiz" adlı filmi, Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Eczacılık Fakültesi Öğrencileri Birliği (CUPSA) tarafından düzenlene gösterimle eczacılık fakültesi akademisyen ve öğrencileriyle buluştu. CÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, CUPSA tarafından düzenlene etkinlikle İlker Sarı'nın "Benzersiz" adlı filminin gösterimi CÜ Tıp Fakültesi Konferans Salonu’nda yapıldı. Gösterim sonunda filmin eczacı yönetmeni İlker sarı ile söyleşi gerçekleştirildi. Gösterime CÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hilmi Ataseven, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlhan Çetin, Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Alim ve Sivas Eczacı Odası Başkanı Süha Özyazıcı ile eczacılık fakültesi akademisyen ve öğrencileri katıldı.
SİVAS (AA) - Asıl mesleği eczacılık olan yönetmen İlker Sarı'nın "Benzersiz" adlı filmi, Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Eczacılık Fakültesi Öğrencileri...

SİVAS (AA) - Asıl mesleği eczacılık olan yönetmen İlker Sarı'nın "Benzersiz" adlı filmi, Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Eczacılık Fakültesi Öğrencileri Birliği (CUPSA) tarafından düzenlene gösterimle eczacılık fakültesi akademisyen ve öğrencileriyle buluştu.

CÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, CUPSA tarafından düzenlene etkinlikle İlker Sarı'nın "Benzersiz" adlı filminin gösterimi CÜ Tıp Fakültesi Konferans Salonu’nda yapıldı.

Gösterim sonunda filmin eczacı yönetmeni İlker sarı ile söyleşi gerçekleştirildi.

Gösterime CÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hilmi Ataseven, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlhan Çetin, Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Alim ve Sivas Eczacı Odası Başkanı Süha Özyazıcı ile eczacılık fakültesi akademisyen ve öğrencileri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.