pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Dünya Sigarayı Bırakma Günü

10.02.2018 - 10:03, Güncelleme: 10.02.2018 - 10:03
 

Dünya Sigarayı Bırakma Günü

AK Parti İl Başkanı Dağdelen:-"Sigara aynı zamanda, pasif içiciler açısından bir insan hakları ihlalidir"

KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığında, Dünya Sigarayı Bırakma Günü dolayısıyla program düzenlendi.AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen, programda yaptığı konuşmada, sigaranın zararlarından bahsederek, sigara içen teşkilat üyelerinden sigarayı bırakma sözü aldı.Dağdelen, dünyada yaşayan insanların sağlığını tehdit eden en önemli etkenlerden birinin, sigara olduğunu belirtti.Dünya Sigarayı Bırakma Günü dolayısıyla böyle bir etkinlik düzenlediklerine işaret eden Dağdelen, şunları kaydetti:"Ben sigara içmem. Hayatımda da hiç sigara içmedim. Bütün teşkilatımın da sigarayı bırakması noktasında telkinde bulundum. Onlar da beni kırmayarak sigarayı bırakmaya dair kararlılık gösterdiler. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın, liderimizin ifade etmiş olduğu üzere, sigara aynı zamanda pasif içiciler açısından bir insan hakları ihlalidir. Bu konuda tüm teşkilat olarak istişare ettik, onlarda artık insan haklarına saygı gösterecekler. Tabi görüntü, koku ve ekonomik eksilerinden önce en önemlisi insan sağlığıdır. Teşkilatımızdaki sigara içen arkadaşlarımız, bugün itibariyle sigarayı bırakmış bulunuyor."
AK Parti İl Başkanı Dağdelen:-"Sigara aynı zamanda, pasif içiciler açısından bir insan hakları ihlalidir"

KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığında, Dünya Sigarayı Bırakma Günü dolayısıyla program düzenlendi.

AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen, programda yaptığı konuşmada, sigaranın zararlarından bahsederek, sigara içen teşkilat üyelerinden sigarayı bırakma sözü aldı.

Dağdelen, dünyada yaşayan insanların sağlığını tehdit eden en önemli etkenlerden birinin, sigara olduğunu belirtti.

Dünya Sigarayı Bırakma Günü dolayısıyla böyle bir etkinlik düzenlediklerine işaret eden Dağdelen, şunları kaydetti:

"Ben sigara içmem. Hayatımda da hiç sigara içmedim. Bütün teşkilatımın da sigarayı bırakması noktasında telkinde bulundum. Onlar da beni kırmayarak sigarayı bırakmaya dair kararlılık gösterdiler. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın, liderimizin ifade etmiş olduğu üzere, sigara aynı zamanda pasif içiciler açısından bir insan hakları ihlalidir. Bu konuda tüm teşkilat olarak istişare ettik, onlarda artık insan haklarına saygı gösterecekler. Tabi görüntü, koku ve ekonomik eksilerinden önce en önemlisi insan sağlığıdır. Teşkilatımızdaki sigara içen arkadaşlarımız, bugün itibariyle sigarayı bırakmış bulunuyor."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.