pendik escort bayan
ak

"Dünya Saati" Hareketine Destek

Spor 24.03.2017 - 15:18, Güncelleme: 24.03.2017 - 15:18
 

"Dünya Saati" Hareketine Destek

Halkbank, Doğal Hayatı Koruma Vakfı tarafından düzenlenen Dünya Saati hareketine destek olmak amacıyla Genel Müdürlük hizmet binalarındaki ışıkları 25 Mart'ta bir saat boyunca söndürecek- TSKB iklim değişikliği sorununa dikkati çekmek için yarın akşam saa

İSTANBUL (AA) - Halkbank, önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da Dünya Saati (Earth Hour) hareketine destek verecek.Banka açıklamasına göre, Halkbank, Doğal Hayatı Koruma Vakfı (WWF) tarafından düzenlenen Dünya Saati hareketi kapsamında Genel Müdürlük hizmet binalarındaki ışıkları 25 Mart'ta (yarın) bir saat boyunca kapalı tutacak.Açıklamada görüşlerine yer verilen Halkbank Destek Hizmetlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ömer Faruk Şenel, çevresel etkileri en aza indirerek enerji tüketimlerini azaltmanın büyük önem taşıdığını vurguladı. Şenel, şunları kaydetti:"Yaşadığımız dünyaya karşı çevresel sorumluluklarımız var. Dünyamızın ömrü de yaşamımızı sürdürmemizi sağlayan kaynaklar da sınırsız değil. Hepimiz birey ve kurumlar olarak üzerimize düşeni yapmalı ve sürdürülebilir çözümlere yönelmeliyiz.Halkbank olarak, geçtiğimiz yıl hayata geçirdiğimiz Enerji Yönetim Sistemi ile bir ilke imza atmıştık. Faaliyetlerimizden kaynaklı çevreye verdiğimiz etkileri azaltmak üzere çalışmak ve çevresel konularda farkındalık oluşturabilmek öncelikli hedefimiz. Bu yıl da 3 Genel Müdürlük hizmet binamızı Dünya Saatinde karartarak bu anlamlı harekete destek vereceğiz. Çevreci çabaların etkisinin ve kapsamının her geçen gün artarak devam etmesini diliyoruz."- TSKB de destek oluyorTürkiye Sınai Kalkınma Bankası (TSKB) da Dünya Saati hareketine destek vereceğini duyurdu.Daha önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da Dünya Saatini destekleyecek olan TSKB, iklim değişikliği sorununa dikkati çekmek için yarın akşam saat 20.30'da ışıklarını bir saatliğine kapatacak.Türkiye'nin ilk karbon-nötr bankası TSKB, ofis binalarındaki çevresel etkilerini en aza indirmek için çalışıyor.TSKB, 2009 yılından beri tüm hizmet binalarında yüzde 100 yeşil enerji kullanıyor. 2008 yılından bu yana karmon-nötr bankacılık yapan TSKB, doğal kaynakları dikkatli kullanarak iklim değişikliğinin önüne geçilebileceğine vurgu yapıyor.Banka, 2005'ten bu yana binalarında yaptığı iyileştirmelerle daha az tüketiyor. TSKB, yüzde 46 daha az kağıt, yüzde 49 daha az su, yüzde 36 daha az elektrik ve yüzde 45 daha az doğalgaz tüketiyor.
Halkbank, Doğal Hayatı Koruma Vakfı tarafından düzenlenen Dünya Saati hareketine destek olmak amacıyla Genel Müdürlük hizmet binalarındaki ışıkları 25 Mart'ta bir saat boyunca söndürecek- TSKB iklim değişikliği sorununa dikkati çekmek için yarın akşam saa

İSTANBUL (AA) - Halkbank, önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da Dünya Saati (Earth Hour) hareketine destek verecek.

Banka açıklamasına göre, Halkbank, Doğal Hayatı Koruma Vakfı (WWF) tarafından düzenlenen Dünya Saati hareketi kapsamında Genel Müdürlük hizmet binalarındaki ışıkları 25 Mart'ta (yarın) bir saat boyunca kapalı tutacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Halkbank Destek Hizmetlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ömer Faruk Şenel, çevresel etkileri en aza indirerek enerji tüketimlerini azaltmanın büyük önem taşıdığını vurguladı. Şenel, şunları kaydetti:

"Yaşadığımız dünyaya karşı çevresel sorumluluklarımız var. Dünyamızın ömrü de yaşamımızı sürdürmemizi sağlayan kaynaklar da sınırsız değil. Hepimiz birey ve kurumlar olarak üzerimize düşeni yapmalı ve sürdürülebilir çözümlere yönelmeliyiz.

Halkbank olarak, geçtiğimiz yıl hayata geçirdiğimiz Enerji Yönetim Sistemi ile bir ilke imza atmıştık. Faaliyetlerimizden kaynaklı çevreye verdiğimiz etkileri azaltmak üzere çalışmak ve çevresel konularda farkındalık oluşturabilmek öncelikli hedefimiz. Bu yıl da 3 Genel Müdürlük hizmet binamızı Dünya Saatinde karartarak bu anlamlı harekete destek vereceğiz. Çevreci çabaların etkisinin ve kapsamının her geçen gün artarak devam etmesini diliyoruz."


- TSKB de destek oluyor


Türkiye Sınai Kalkınma Bankası (TSKB) da Dünya Saati hareketine destek vereceğini duyurdu.

Daha önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da Dünya Saatini destekleyecek olan TSKB, iklim değişikliği sorununa dikkati çekmek için yarın akşam saat 20.30'da ışıklarını bir saatliğine kapatacak.

Türkiye'nin ilk karbon-nötr bankası TSKB, ofis binalarındaki çevresel etkilerini en aza indirmek için çalışıyor.

TSKB, 2009 yılından beri tüm hizmet binalarında yüzde 100 yeşil enerji kullanıyor. 2008 yılından bu yana karmon-nötr bankacılık yapan TSKB, doğal kaynakları dikkatli kullanarak iklim değişikliğinin önüne geçilebileceğine vurgu yapıyor.

Banka, 2005'ten bu yana binalarında yaptığı iyileştirmelerle daha az tüketiyor. TSKB, yüzde 46 daha az kağıt, yüzde 49 daha az su, yüzde 36 daha az elektrik ve yüzde 45 daha az doğalgaz tüketiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.