pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Düğünde Ateşlenen Silahla 2 Kişi Yaralandı

16.10.2017 - 17:18, Güncelleme: 16.10.2017 - 17:18
 

Düğünde Ateşlenen Silahla 2 Kişi Yaralandı

KARAMAN (AA) - Karaman'da bir düğünde tabancayla rastgele ateş açılması sonucu 1'i çocuk, 2 kişi yaralandı.İddiaya göre, merkeze bağlı Akçaşehir...

KARAMAN (AA) - Karaman'da bir düğünde tabancayla rastgele ateş açılması sonucu 1'i çocuk, 2 kişi yaralandı.İddiaya göre, merkeze bağlı Akçaşehir beldesinde bir düğünde Doğan A. (52) ve Ahmet Y. (52) tabanca ile havaya ateş etti. Bu sırada yerden seken kurşunlardan 2'si, düğündeki Sude Uğraş (13) ve Kübra Gökduman'ın (21) bacağına isabet etti.Yaralılar, Karaman Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.Olaydan sonra Doğan A. ve Ahmet Y, jandarma tarafından gözaltına alındı.
KARAMAN (AA) - Karaman'da bir düğünde tabancayla rastgele ateş açılması sonucu 1'i çocuk, 2 kişi yaralandı.İddiaya göre, merkeze bağlı Akçaşehir...

KARAMAN (AA) - Karaman'da bir düğünde tabancayla rastgele ateş açılması sonucu 1'i çocuk, 2 kişi yaralandı.

İddiaya göre, merkeze bağlı Akçaşehir beldesinde bir düğünde Doğan A. (52) ve Ahmet Y. (52) tabanca ile havaya ateş etti. Bu sırada yerden seken kurşunlardan 2'si, düğündeki Sude Uğraş (13) ve Kübra Gökduman'ın (21) bacağına isabet etti.

Yaralılar, Karaman Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Olaydan sonra Doğan A. ve Ahmet Y, jandarma tarafından gözaltına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.