pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

D’s Damat'tan Sevgililer Günü'ne Özel Kampanya

08.02.2019 - 10:38, Güncelleme: 08.02.2019 - 10:38
 

D’s Damat'tan Sevgililer Günü'ne Özel Kampanya

D’S Damat, Sevgililer Günü'ne özel yüzde 70 indirim fırsatıyla müşterilerini bekliyor

İSTANBUL (AA) - D’S Damat, Sevgililer Günü'ne özel yüzde 70 indirim fırsatıyla müşterilerini bekliyor.D’S Damat açıklamasına göre, şıklığı detaylarda arayanlar için en özel hediyeler D’S Damat’ta müşterilere sunuluyor. Marka Sevgililer Günü'ne özel yüzde 70 indirim fırsatı sunuyor.Açıklamada aktarılanlara göre, yüzde 100 deri ayakkabılar, kemerler ve cüzdanların yanı sıra kullanıcısının tarzını ortaya çıkartacak fularlar, kaşkollar ve kravatlar da detaylara önem veren erkekler için ideal hediye seçenekleri olacak. Sıvı ve leke itici NanoCare gömlekler, kolay ütülenen EasyCare gömlekler, su geçirmezlik özelliği taşıyan çelik kasası ve dayanıklı camları, deri, silikon ve kumaş kayış seçenekleri ile D’S Damat saatler de öne çıkan hediyeler olacak.
D’S Damat, Sevgililer Günü'ne özel yüzde 70 indirim fırsatıyla müşterilerini bekliyor

İSTANBUL (AA) - D’S Damat, Sevgililer Günü'ne özel yüzde 70 indirim fırsatıyla müşterilerini bekliyor.

D’S Damat açıklamasına göre, şıklığı detaylarda arayanlar için en özel hediyeler D’S Damat’ta müşterilere sunuluyor. Marka Sevgililer Günü'ne özel yüzde 70 indirim fırsatı sunuyor.

Açıklamada aktarılanlara göre, yüzde 100 deri ayakkabılar, kemerler ve cüzdanların yanı sıra kullanıcısının tarzını ortaya çıkartacak fularlar, kaşkollar ve kravatlar da detaylara önem veren erkekler için ideal hediye seçenekleri olacak.

Sıvı ve leke itici NanoCare gömlekler, kolay ütülenen EasyCare gömlekler, su geçirmezlik özelliği taşıyan çelik kasası ve dayanıklı camları, deri, silikon ve kumaş kayış seçenekleri ile D’S Damat saatler de öne çıkan hediyeler olacak.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.