pendik escort bayan
ak

Dr. Ender Saraç'tan Şifa Sırları Söyleşisi

Spor 11.12.2018 - 14:23, Güncelleme: 11.12.2018 - 14:23
 

Dr. Ender Saraç'tan Şifa Sırları Söyleşisi

Dr. Ender Saraç ve AksuVital Doğal Ürünler iş birliği ile düzenlenen Şifa Sırları söyleşi serisinin 3'üncüsü 16 Aralık'ta düzenlenecek

İSTANBUL (AA) - Dr. Ender Saraç ve AksuVital Doğal Ürünler iş birliği ile düzenlenen Şifa Sırları söyleşi serisinin 3'üncüsü 16 Aralık 2018 Pazar günü saat 15. 00'te Bursa Suryapı Marka AVM'de yapılacak.AksuVital'den yapılan açıklamaya göre, Bursa Suryapı Marka AVM'nin ev sahipliği yapacağı "Dr. Ender Saraç ile Şifa Sırları" isimli söyleşide, Saraç, halka sağlıkla ilgili çarpıcı ve önemli bilgiler, şifalı tarifler, bitkilerin bilinmeyen mucizevi faydalarını ve bu senenin yıldızı olarak kabul ettiği Zerdeçal'ın bilinmeyenlerini açıklayacak.Saraç, dinleyicilerden gelen soruları da cevaplıyor olacak. "Dr. Ender Saraç ile Şifa Sırları" söyleşisi 16 Aralık 2018 Pazar günü saat 15.00'te Bursa Suryapı Marka AVM etkinlik alanında olacak.
Dr. Ender Saraç ve AksuVital Doğal Ürünler iş birliği ile düzenlenen Şifa Sırları söyleşi serisinin 3'üncüsü 16 Aralık'ta düzenlenecek

İSTANBUL (AA) - Dr. Ender Saraç ve AksuVital Doğal Ürünler iş birliği ile düzenlenen Şifa Sırları söyleşi serisinin 3'üncüsü 16 Aralık 2018 Pazar günü saat 15. 00'te Bursa Suryapı Marka AVM'de yapılacak.

AksuVital'den yapılan açıklamaya göre, Bursa Suryapı Marka AVM'nin ev sahipliği yapacağı "Dr. Ender Saraç ile Şifa Sırları" isimli söyleşide, Saraç, halka sağlıkla ilgili çarpıcı ve önemli bilgiler, şifalı tarifler, bitkilerin bilinmeyen mucizevi faydalarını ve bu senenin yıldızı olarak kabul ettiği Zerdeçal'ın bilinmeyenlerini açıklayacak.

Saraç, dinleyicilerden gelen soruları da cevaplıyor olacak.

"Dr. Ender Saraç ile Şifa Sırları" söyleşisi 16 Aralık 2018 Pazar günü saat 15.00'te Bursa Suryapı Marka AVM etkinlik alanında olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.