pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Donan şelale Pamukkale'yi andırdı

29.01.2016 - 20:10, Güncelleme: 29.01.2016 - 20:10
 

Donan şelale Pamukkale'yi andırdı

SİVAS'ta son günlerde etkili olan soğuk hava nedeniyle Paşabahçe Piknik ve Mesire Alanı'nda bulunan yapay şelale buz tuttu.

 SİVAS'ta son günlerde etkili olan soğuk hava nedeniyle Paşabahçe Piknik ve Mesire Alanı'nda bulunan yapay şelale buz tuttu. Vatandaşlar, Pamukkale'yi andıran şelale önünde bol bol fotoğraf çektirdi.Sivas'ta son günlerde sıfırın altında 20 dereceye kadar düşen hava sıcaklığı nedeniyle, kent merkezine 5 kilometre uzaklıktaki piknik alanında bulunan yapay şelale buz tuttu. Donan şelale ortaya güzel görüntüler çıkardı. Bazı vatandaşlar Pamukkale'yi andıran şelale önünde fotoğraf çekindi. Piknik alanındaki yapay dere ve süs havuzu da dondu.Bu arada geçtiğimiz hafta etkili olan ve aralıklarla devam eden kar yağışı nedeniyle 183 köy yolunun ulaşıma kapalı olduğu öğrenildi. İl Özel İdaresi ekiplerinin kapalı köy yollarına açmak için çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.  
SİVAS'ta son günlerde etkili olan soğuk hava nedeniyle Paşabahçe Piknik ve Mesire Alanı'nda bulunan yapay şelale buz tuttu.

 

SİVAS'ta son günlerde etkili olan soğuk hava nedeniyle Paşabahçe Piknik ve Mesire Alanı'nda bulunan yapay şelale buz tuttu. Vatandaşlar, Pamukkale'yi andıran şelale önünde bol bol fotoğraf çektirdi.

Sivas'ta son günlerde sıfırın altında 20 dereceye kadar düşen hava sıcaklığı nedeniyle, kent merkezine 5 kilometre uzaklıktaki piknik alanında bulunan yapay şelale buz tuttu. Donan şelale ortaya güzel görüntüler çıkardı. Bazı vatandaşlar Pamukkale'yi andıran şelale önünde fotoğraf çekindi. Piknik alanındaki yapay dere ve süs havuzu da dondu.

Bu arada geçtiğimiz hafta etkili olan ve aralıklarla devam eden kar yağışı nedeniyle 183 köy yolunun ulaşıma kapalı olduğu öğrenildi. İl Özel İdaresi ekiplerinin kapalı köy yollarına açmak için çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.