pendik escort bayan
ak

Diyarbakırlı Din Gönüllüleri Kayseri'de

28.07.2017 - 12:38, Güncelleme: 28.07.2017 - 12:38
 

Diyarbakırlı Din Gönüllüleri Kayseri'de

KAYSERİ (AA) - Kayseri İl Müftülüğü ile Diyarbakır İl Müftülüğünce ortaklaşa düzenlenen "Gelin Tanış Olalım" projesi kapsamında, Diyarbakır...

KAYSERİ (AA) - Kayseri İl Müftülüğü ile Diyarbakır İl Müftülüğünce ortaklaşa düzenlenen "Gelin Tanış Olalım" projesi kapsamında, Diyarbakır İl Müftüsü Burhan İşliyen, 22 din görevlisi eş ve çocuklarıyla birlikte Kayseri'ye geldi. İşliyen başkanlığında Kayseri'ye ulaşan heyeti, Kayseri Müftüsü Şahin Güven, Kayseri Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Abdulkadir Kabdan ve din görevlileri karşıladı.Diyarbakır Müftüsü İşliyen ve beraberindeki din görevlileri, iki gün Kayseri'yi gezecek ve STK temsilcileriyle bir araya gelecekler.
KAYSERİ (AA) - Kayseri İl Müftülüğü ile Diyarbakır İl Müftülüğünce ortaklaşa düzenlenen "Gelin Tanış Olalım" projesi kapsamında, Diyarbakır...

KAYSERİ (AA) - Kayseri İl Müftülüğü ile Diyarbakır İl Müftülüğünce ortaklaşa düzenlenen "Gelin Tanış Olalım" projesi kapsamında, Diyarbakır İl Müftüsü Burhan İşliyen, 22 din görevlisi eş ve çocuklarıyla birlikte Kayseri'ye geldi.

İşliyen başkanlığında Kayseri'ye ulaşan heyeti, Kayseri Müftüsü Şahin Güven, Kayseri Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Abdulkadir Kabdan ve din görevlileri karşıladı.

Diyarbakır Müftüsü İşliyen ve beraberindeki din görevlileri, iki gün Kayseri'yi gezecek ve STK temsilcileriyle bir araya gelecekler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.