pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Diyanet-Sen'den İftar Programı

21.06.2016 - 01:04, Güncelleme: 21.06.2016 - 01:04
 

Diyanet-Sen'den İftar Programı

Ramazan ayı dolayısıyla birlik ve beraberliği kardeşliği inşaa etmek adına Diyanet-Sen Sivas şubesi öncülüğünde Sivas merkez ve köylerdeki tüm görevliler iftar Programında bir araya geldiler.

Ramazan ayı dolayısıyla birlik ve beraberliği kardeşliği inşaa etmek adına Diyanet-Sen Sivas şubesi öncülüğünde Sivas merkez ve köylerdeki tüm görevliler iftar Programında bir araya geldiler.Düzenlenen program Kur’an-ı Kerim açılışı ile başlayıp dua ve konuşmalarla devam ettiDiyanet-Sen Sivas Şube Başkanı Vahit YİĞİTER Programda yapmış olduğu konuşmada davete katılanlara teşekkür etti. Yiğiter konuşmalarını şöyle devam ettirdi; “Bilindiği üzere, manevi hazzın zirve yaptığı kutlu bir zaman dilimi içerisinde bulunmaktayız.Şu mübarek günlerde bir lokma ekmeğe muhtaç olan, bir yudum su bulamayan toplumlar varken bizlere bu nimetleri nasip eden yüce Mevlamıza hamd-ü senalar olsun.Bu toprakların mayasında ve özünde, dayanışma yardımlaşma ve paylaşma vardır. Bu topraklarda dayatmaya hesaplaşmaya ve paylamaya yer yoktur. Bu topraklarda ve bu toprağın insanlarında birlik beraberlik ve kardeşlik ruhu vardır. Bu ülkenin insanının hamurunda var olan bu kardeşliği ortadan kaldırmaya kimsenin gücü yetmeyecektir bu kardeşlik ilelebet devam edecektir.Diyanet-sen’in kuruluş felsefesinde asıl gayesi özelde din görevlisine ve üyesine, genelde İslam’a ve insanlığa hizmeti gaye edinmek olduğu için Bizde bu davaya gönül vermiş sizlerle bir araya gelip Cenab-ı Hakkın Rahmet ikliminden faydalanıp bu atmosferi yaşamak istedik.Birlik beraberlik ve kardeşlik olduktan sonra sizde Diyanet-Sen’in bu kutsal davasına destek verdiğiniz sürece tüm sorunlarımızın üstesinden geleceğimize inanıyoruz. Bu noktada sizleri temsil ederken sizlerin desteğine, katkısına, görüşlerine, eleştirilerine hayati derecede önem veriyoruz.Sizlerin dualarına desteğine her zaman güvendik ve güvenmeye devam edeceğiz. Hepinize sendikamıza yaptığınız katkı ve desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah Cenab-ı Allah, tuttuğumuz oruçları ve yaptığımız duaları kabul eder ve üzerimizden ihsanını, mağfiretini ve himmetini esirgemez” dedi. - Sivas
Ramazan ayı dolayısıyla birlik ve beraberliği kardeşliği inşaa etmek adına Diyanet-Sen Sivas şubesi öncülüğünde Sivas merkez ve köylerdeki tüm görevliler iftar Programında bir araya geldiler.

Ramazan ayı dolayısıyla birlik ve beraberliği kardeşliği inşaa etmek adına Diyanet-Sen Sivas şubesi öncülüğünde Sivas merkez ve köylerdeki tüm görevliler iftar Programında bir araya geldiler.

Düzenlenen program Kur’an-ı Kerim açılışı ile başlayıp dua ve konuşmalarla devam etti

Diyanet-Sen Sivas Şube Başkanı Vahit YİĞİTER Programda yapmış olduğu konuşmada davete katılanlara teşekkür etti. Yiğiter konuşmalarını şöyle devam ettirdi; “Bilindiği üzere, manevi hazzın zirve yaptığı kutlu bir zaman dilimi içerisinde bulunmaktayız.

Şu mübarek günlerde bir lokma ekmeğe muhtaç olan, bir yudum su bulamayan toplumlar varken bizlere bu nimetleri nasip eden yüce Mevlamıza hamd-ü senalar olsun.

Bu toprakların mayasında ve özünde, dayanışma yardımlaşma ve paylaşma vardır. Bu topraklarda dayatmaya hesaplaşmaya ve paylamaya yer yoktur. Bu topraklarda ve bu toprağın insanlarında birlik beraberlik ve kardeşlik ruhu vardır. Bu ülkenin insanının hamurunda var olan bu kardeşliği ortadan kaldırmaya kimsenin gücü yetmeyecektir bu kardeşlik ilelebet devam edecektir.

Diyanet-sen’in kuruluş felsefesinde asıl gayesi özelde din görevlisine ve üyesine, genelde İslam’a ve insanlığa hizmeti gaye edinmek olduğu için Bizde bu davaya gönül vermiş sizlerle bir araya gelip Cenab-ı Hakkın Rahmet ikliminden faydalanıp bu atmosferi yaşamak istedik.

Birlik beraberlik ve kardeşlik olduktan sonra sizde Diyanet-Sen’in bu kutsal davasına destek verdiğiniz sürece tüm sorunlarımızın üstesinden geleceğimize inanıyoruz. Bu noktada sizleri temsil ederken sizlerin desteğine, katkısına, görüşlerine, eleştirilerine hayati derecede önem veriyoruz.

Sizlerin dualarına desteğine her zaman güvendik ve güvenmeye devam edeceğiz. Hepinize sendikamıza yaptığınız katkı ve desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah Cenab-ı Allah, tuttuğumuz oruçları ve yaptığımız duaları kabul eder ve üzerimizden ihsanını, mağfiretini ve himmetini esirgemez” dedi. - Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.