pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Diyanet-Sen Sivas, ‘’Hain Terör Olaylarını Lanetliyoruz’’

08.09.2015 - 14:50, Güncelleme: 08.09.2015 - 14:50
 

Diyanet-Sen Sivas, ‘’Hain Terör Olaylarını Lanetliyoruz’’

Diyanet-Sen Sivas Şube Başkanı Mikail KARAGÖZ, Hakkâri Dağlıca ‘da ve Iğdır ‘da meydana gelen hain terör olaylarını şiddetle kınayarak şehit düşen güvenlik görevlilerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı dileğinde bulundu.

Diyanet-Sen Sivas Şube Başkanı Mikail KARAGÖZ, Hakkâri Dağlıca ‘da ve Iğdır ‘da meydana gelen hain terör olaylarını şiddetle kınayarak şehit düşen güvenlik görevlilerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı dileğinde bulundu. Hain saldırılar nedeniyle bir taziye mesajı yayınlayan Karagöz, “Ülkemizde birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde, yüreklerimiz Hakkâri Dağlıca’ dan ve Iğdır ‘dan gelen haberle yeniden acıyla burkuldu, dağlandı. Hain terör saldırılarını şiddetle kınıyor, şehitlerimize Allah’tan Rahmet, ailelerine ve milletimize baş sağlığı, yaralı güvenlik görevlilerimize de acil şifa diliyorum” dedi. “Son günlerde Türkiye'nin birlik ve bütünlüğünü hedef alan, toplumsal huzuru bozmaya yönelik haince gerçekleştirilen terörist saldırılar ülkemizin huzurunu bozmaya asla muktedir olamayacak bu milletin birlik ve beraberliğini asla bozamayacaktır. Yüzyıllarca üzerinde birlikte kardeşçe yaşadığımız topraklarımıza, birlikte yaşama isteğimize nifak tohumları ekmeye çalışanları kınıyoruz.” diyen Karagöz mesajına şöyle devam etti:“Hakkâri Dağlıca ‘da ve Iğdır ‘da meydana gelen terör saldırısında çok sayıda güvenlik görevlimizin şehit olması ve yaralanmasının derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Acımız büyük. Türkiye’nin birlik ve bütünlüğünü hedef alan, toplumsal huzuru bozmaya yönelik terörist saldırıları bir kez daha kınıyorum. Gerçekleştirilen bu hain saldırılar ülkemizin huzurunu bozmaya asla muktedir olamayacaktır. Hain saldırılar kardeşliğimizi asla zayıflatmayacaktır. Gücümüzü, kardeşliğimizi muhafaza ederek bir kez daha göstereceğiz. Birliğimiz sayesinde bütün engelleri aşacağız. Bu alçak saldırılar, milletimizin sahip olduğu birlik ve beraberliğini bundan önce olduğu gibi bundan sonra da yıkmaya yetmeyecektir. Milletimize düşen görev sağduyulu olmak, terör örgütlerinin ve onları kurgulayan oyun kurucuların tuzağına düşmemektir.” “Dağlıca ve Iğdır başta olmak üzere gerçekleştirilen bütün terör saldırılarını nefretle kınıyor, Şehit askerlerimize Cenab-ı Hak'tan rahmet, tüm milletimize, TSK’mıza, ailelerine başsağlığı diliyor, yaralı askerlerimize de acil şifalar temenni ediyorum.” - Sivas
Diyanet-Sen Sivas Şube Başkanı Mikail KARAGÖZ, Hakkâri Dağlıca ‘da ve Iğdır ‘da meydana gelen hain terör olaylarını şiddetle kınayarak şehit düşen güvenlik görevlilerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı dileğinde bulundu.

Diyanet-Sen Sivas Şube Başkanı Mikail KARAGÖZ, Hakkâri Dağlıca ‘da ve Iğdır ‘da meydana gelen hain terör olaylarını şiddetle kınayarak şehit düşen güvenlik görevlilerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı dileğinde bulundu.

 

Hain saldırılar nedeniyle bir taziye mesajı yayınlayan Karagöz, “Ülkemizde birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde, yüreklerimiz Hakkâri Dağlıca’ dan ve Iğdır ‘dan gelen haberle yeniden acıyla burkuldu, dağlandı. Hain terör saldırılarını şiddetle kınıyor, şehitlerimize Allah’tan Rahmet, ailelerine ve milletimize baş sağlığı, yaralı güvenlik görevlilerimize de acil şifa diliyorum” dedi.

 

“Son günlerde Türkiye'nin birlik ve bütünlüğünü hedef alan, toplumsal huzuru bozmaya yönelik haince gerçekleştirilen terörist saldırılar ülkemizin huzurunu bozmaya asla muktedir olamayacak bu milletin birlik ve beraberliğini asla bozamayacaktır. Yüzyıllarca üzerinde birlikte kardeşçe yaşadığımız topraklarımıza, birlikte yaşama isteğimize nifak tohumları ekmeye çalışanları kınıyoruz.” diyen Karagöz mesajına şöyle devam etti:

“Hakkâri Dağlıca ‘da ve Iğdır ‘da meydana gelen terör saldırısında çok sayıda güvenlik görevlimizin şehit olması ve yaralanmasının derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Acımız büyük. Türkiye’nin birlik ve bütünlüğünü hedef alan, toplumsal huzuru bozmaya yönelik terörist saldırıları bir kez daha kınıyorum. Gerçekleştirilen bu hain saldırılar ülkemizin huzurunu bozmaya asla muktedir olamayacaktır. Hain saldırılar kardeşliğimizi asla zayıflatmayacaktır. Gücümüzü, kardeşliğimizi muhafaza ederek bir kez daha göstereceğiz. Birliğimiz sayesinde bütün engelleri aşacağız. Bu alçak saldırılar, milletimizin sahip olduğu birlik ve beraberliğini bundan önce olduğu gibi bundan sonra da yıkmaya yetmeyecektir. Milletimize düşen görev sağduyulu olmak, terör örgütlerinin ve onları kurgulayan oyun kurucuların tuzağına düşmemektir.”

 

“Dağlıca ve Iğdır başta olmak üzere gerçekleştirilen bütün terör saldırılarını nefretle kınıyor, Şehit askerlerimize Cenab-ı Hak'tan rahmet, tüm milletimize, TSK’mıza, ailelerine başsağlığı diliyor, yaralı askerlerimize de acil şifalar temenni ediyorum.” - Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.