pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Divan Otellerden Bayram Kampanyası

Spor 25.05.2019 - 11:28, Güncelleme: 25.05.2019 - 11:28
 

Divan Otellerden Bayram Kampanyası

Divan Erbil ve Divan Suites İstanbul G-Plus, 1-9 Haziran'da minimum 2 gün konaklamalarda yüzde 20, minimum 3 gün konaklamalarda ise yüzde 25 indirim uygulayacak

İSTANBUL (AA) - Divan Erbil ve Divan Suites İstanbul G-Plus, 1-9 Haziran'da konaklayan müşterilerine özel fiyatlar sunuyor. Divan'dan yapılan açıklamaya göre, Divan Erbil, özel konaklama fırsatları ve indirimlerle misafirlerine unutulmaz bir bayram yaşatacak. Minimum 2 gün konaklamalarda yüzde 20, minimum 3 gün konaklamalarda ise yüzde 25 indirim uygulayacak olan Divan Erbil, Ramazan Bayramı’nda misafirlerine şeker tadında bir tatil vadediyor. Bayramı sevdikleriyle keyifli bir tatile dönüştürmek isteyenlere özel hazırlanan konaklama kampanyası 1-9 Haziran'da geçerli.Divan Suites İstanbul G-Plus, özel konaklama fırsatları ve indirimlerle misafirlerine unutulmaz bir bayram yaşatacak. Minimum 2 gün konaklamalarda yüzde 20, minimum 3 gün konaklamalarda ise yüzde 25 indirim uygulayacak olan Divan Suites Istanbul G-Plus, Ramazan Bayramı’nda misafirlerine şeker tadında bir tatil vadediyor. Bayramı tatile dönüştürmek isteyenlere özel hazırlanan konaklama kampanyası 1-9 Haziran'da geçerli.
Divan Erbil ve Divan Suites İstanbul G-Plus, 1-9 Haziran'da minimum 2 gün konaklamalarda yüzde 20, minimum 3 gün konaklamalarda ise yüzde 25 indirim uygulayacak

İSTANBUL (AA) - Divan Erbil ve Divan Suites İstanbul G-Plus, 1-9 Haziran'da konaklayan müşterilerine özel fiyatlar sunuyor.

Divan'dan yapılan açıklamaya göre, Divan Erbil, özel konaklama fırsatları ve indirimlerle misafirlerine unutulmaz bir bayram yaşatacak. Minimum 2 gün konaklamalarda yüzde 20, minimum 3 gün konaklamalarda ise yüzde 25 indirim uygulayacak olan Divan Erbil, Ramazan Bayramı’nda misafirlerine şeker tadında bir tatil vadediyor.

Bayramı sevdikleriyle keyifli bir tatile dönüştürmek isteyenlere özel hazırlanan konaklama kampanyası 1-9 Haziran'da geçerli.

Divan Suites İstanbul G-Plus, özel konaklama fırsatları ve indirimlerle misafirlerine unutulmaz bir bayram yaşatacak. Minimum 2 gün konaklamalarda yüzde 20, minimum 3 gün konaklamalarda ise yüzde 25 indirim uygulayacak olan Divan Suites Istanbul G-Plus, Ramazan Bayramı’nda misafirlerine şeker tadında bir tatil vadediyor. Bayramı tatile dönüştürmek isteyenlere özel hazırlanan konaklama kampanyası 1-9 Haziran'da geçerli.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.