pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Diriliş Mahallesi Sakinleri Bu Habere Sevinecek!

02.09.2015 - 14:32, Güncelleme: 02.09.2015 - 14:32
 

Diriliş Mahallesi Sakinleri Bu Habere Sevinecek!

Yıllardır bölge sakinlerine rahatsızlık veren Diriliş Mahallesi Gurbet Caddesi üzerindeki Refah Deresi’nin üstü açık kısmı Belediye tarafından kapatılıyor.

Yıllardır bölge sakinlerine rahatsızlık veren Diriliş Mahallesi Gurbet Caddesi üzerindeki Refah Deresi’nin üstü açık kısmı Belediye tarafından kapatılıyor. Cadde üzerindeki apartmanların arasında kalan derenin açık kısmı, yaydığı keskin pis koku ve çevre kirliliği dolayısıyla bölge sakinlerini adeta canından bezdirmişti. Birçok tehlikeye de adeta davetiye çıkaran Refah Deresi, Belediye Sibeski ekiplerince başlatılan çalışmayla kapatılıyor. Derenin beton bloklarla kapatılması, çevreye pis koku yaymasını önleyeceği gibi bölgede oynayan çocukların dereye düşme tehlikesini de ortadan kaldıracak. Çalışmalarla birlikte birçok sorunu tarihe karışacak mahalle sakinleri ise, derenin üstü kapatılarak ıslah edilmesiyle birlikte hem pis kokudan, hem de çevre kirliliğinden kurtulacaklarını ifade ederek başta Belediye Başkanı Sami Aydın olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ettiler. Mahalle Muhtarı Behsat Can ise yıllardır çevreye büyük rahatsızlık veren, sivrisinek ve haşerelerden geçilmeyen derenin Belediye Başkanı Sami Aydın’ın talimatlarıyla kısa sürede üstünü kapatmak için çalışma başlatıldığını belirterek, “30 yıllık sorun artık çözülecek. Bu dere artık vatandaşlarımız için kâbus olmaktan çıkacak. Bu konudaki hassasiyetlerinden dolayı Başkanımıza çok teşekkür ediyorum.” dedi.
Yıllardır bölge sakinlerine rahatsızlık veren Diriliş Mahallesi Gurbet Caddesi üzerindeki Refah Deresi’nin üstü açık kısmı Belediye tarafından kapatılıyor.

Yıllardır bölge sakinlerine rahatsızlık veren Diriliş Mahallesi Gurbet Caddesi üzerindeki Refah Deresi’nin üstü açık kısmı Belediye tarafından kapatılıyor.

 

Cadde üzerindeki apartmanların arasında kalan derenin açık kısmı, yaydığı keskin pis koku ve çevre kirliliği dolayısıyla bölge sakinlerini adeta canından bezdirmişti. Birçok tehlikeye de adeta davetiye çıkaran Refah Deresi, Belediye Sibeski ekiplerince başlatılan çalışmayla kapatılıyor.

 

Derenin beton bloklarla kapatılması, çevreye pis koku yaymasını önleyeceği gibi bölgede oynayan çocukların dereye düşme tehlikesini de ortadan kaldıracak.

 

Çalışmalarla birlikte birçok sorunu tarihe karışacak mahalle sakinleri ise, derenin üstü kapatılarak ıslah edilmesiyle birlikte hem pis kokudan, hem de çevre kirliliğinden kurtulacaklarını ifade ederek başta Belediye Başkanı Sami Aydın olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

 

Mahalle Muhtarı Behsat Can ise yıllardır çevreye büyük rahatsızlık veren, sivrisinek ve haşerelerden geçilmeyen derenin Belediye Başkanı Sami Aydın’ın talimatlarıyla kısa sürede üstünü kapatmak için çalışma başlatıldığını belirterek, “30 yıllık sorun artık çözülecek. Bu dere artık vatandaşlarımız için kâbus olmaktan çıkacak. Bu konudaki hassasiyetlerinden dolayı Başkanımıza çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.