pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Diriliş Ertuğrul'da büyük şok! Ertuğrul Bey öldü mü?

08.10.2017 - 15:42, Güncelleme: 08.10.2017 - 15:42
 

Diriliş Ertuğrul'da büyük şok! Ertuğrul Bey öldü mü?

Diriliş Ertuğrul yeni sezon fragmanı, uzun süredir dizinin başlamasını bekleyen takipçileri mutlu etti.

Diriliş Ertuğrul yeni sezon fragmanı, uzun süredir dizinin başlamasını bekleyen takipçileri mutlu etti. Sezon finalinde ağır yara alan oba beyinin yeni sezonda ne duruma bürüneceğini merak eden takipçiler, Diriliş Ertuğrul yeni sezon fragmanı için bekleyişe geçmişti. İşte, Ertuğrul Bey'in öldüğüne dair söylentilerin yer aldığı merakla beklenen dizinin yeni bölüm fragmanı ve Diriliş Ertuğrul ne zaman başlıyor sorusuyla ilgili bazı bilgiler Diriliş Ertuğrul yeni sezon fragmanı yayınlandı. Dördüncü sezon tarihi merakla beklenen Diriliş Ertuğrul’un ilk tanıtım fragmanına tabut sahnesi damga vurdu. ‘Ertuğrul’un cesedi bulunmuş’ sözleri ise şok etkisi yarattı. Peki Ertuğrul Gazi öldü mü? Yeni sezon ne zaman başlayacak, tarih belli oldu mu? İşte tüm detaylar!Diriliş Ertuğrul hayranlarının beklediği görüntüler geldi, tarihi dizinin yeni sezon ilk fragmanı yayınlandı. Yaz sezonu nedeniyle ekran macerasına ara veren Diriliş Ertuğrul’un 4. sezon ilk fragmanındaki görüntüler ardından Ertuğrul’un akıbeti merak konusu oldu. Fragmanındaki görüntülere göre Ertuğrul şehit düşüyor, haberi alan oba halkı kahroluyor. Peki Ertuğrul öldü mü? Bu sorunun yanıtını merak eden izleyiciler Diriliş Ertuğrul yeni sezon tarihini araştırıyor. Peki Diriliş Ertuğrul ne zaman başlayacak? DİRİLİŞ ERTUĞRUL NE ZAMAN BAŞLIYOR?Diriliş Ertuğrul yeni sezonunun tam olarak ne zaman başlayacağı bilinmiyor. Ancak yapım şirketi tabanlı alınan bilgilere göre dizinin en erken ekim ayında ekranlara geleceği bilgisi edinildi. Bazı internet sitelerinde yer alan iddialara göre ise dizi 25 Ekim Çarşamba akşamı ilk bölümü ile ekranlarda olacakDİRİLİŞ ERTUĞRUL'DA YENİ İSİMDiriliş Ertuğrul dizisine son olarak Kehribar dizisinde rol alan güzel oyuncu Aslıhan Güner dahil oldu. Çemberimde Gül Oya, The İmam, Asi, Sevda Çiçeği, Yuvamı Yıkamazsın, Şefkat Tepe, Sümela’nın Şifresi, Bir Zamanlar Osmanlı, Kehribar, Muhteşem yüzyıl Kösem gibi film ve dizilerde rol alan güzel oyuncunun dizide hangi rolü canlandıracağı merakla bekleniyor.
Diriliş Ertuğrul yeni sezon fragmanı, uzun süredir dizinin başlamasını bekleyen takipçileri mutlu etti.

Diriliş Ertuğrul yeni sezon fragmanı, uzun süredir dizinin başlamasını bekleyen takipçileri mutlu etti. Sezon finalinde ağır yara alan oba beyinin yeni sezonda ne duruma bürüneceğini merak eden takipçiler, Diriliş Ertuğrul yeni sezon fragmanı için bekleyişe geçmişti. İşte, Ertuğrul Bey'in öldüğüne dair söylentilerin yer aldığı merakla beklenen dizinin yeni bölüm fragmanı ve Diriliş Ertuğrul ne zaman başlıyor sorusuyla ilgili bazı bilgiler

 59d893d97152d82634d62619.jpg

Diriliş Ertuğrul yeni sezon fragmanı yayınlandı. Dördüncü sezon tarihi merakla beklenen Diriliş Ertuğrul’un ilk tanıtım fragmanına tabut sahnesi damga vurdu. ‘Ertuğrul’un cesedi bulunmuş’ sözleri ise şok etkisi yarattı. Peki Ertuğrul Gazi öldü mü? Yeni sezon ne zaman başlayacak, tarih belli oldu mu? İşte tüm detaylar!

Diriliş Ertuğrul hayranlarının beklediği görüntüler geldi, tarihi dizinin yeni sezon ilk fragmanı yayınlandı. Yaz sezonu nedeniyle ekran macerasına ara veren Diriliş Ertuğrul’un 4. sezon ilk fragmanındaki görüntüler ardından Ertuğrul’un akıbeti merak konusu oldu. Fragmanındaki görüntülere göre Ertuğrul şehit düşüyor, haberi alan oba halkı kahroluyor. Peki Ertuğrul öldü mü? Bu sorunun yanıtını merak eden izleyiciler Diriliş Ertuğrul yeni sezon tarihini araştırıyor. Peki Diriliş Ertuğrul ne zaman başlayacak?

DİRİLİŞ ERTUĞRUL NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Diriliş Ertuğrul yeni sezonunun tam olarak ne zaman başlayacağı bilinmiyor. Ancak yapım şirketi tabanlı alınan bilgilere göre dizinin en erken ekim ayında ekranlara geleceği bilgisi edinildi. Bazı internet sitelerinde yer alan iddialara göre ise dizi 25 Ekim Çarşamba akşamı ilk bölümü ile ekranlarda olacak



DİRİLİŞ ERTUĞRUL'DA YENİ İSİM

Diriliş Ertuğrul dizisine son olarak Kehribar dizisinde rol alan güzel oyuncu Aslıhan Güner dahil oldu. Çemberimde Gül Oya, The İmam, Asi, Sevda Çiçeği, Yuvamı Yıkamazsın, Şefkat Tepe, Sümela’nın Şifresi, Bir Zamanlar Osmanlı, Kehribar, Muhteşem yüzyıl Kösem gibi film ve dizilerde rol alan güzel oyuncunun dizide hangi rolü canlandıracağı merakla bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.