pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Denizli Merkezli Fetö/pdy Operasyonu

01.12.2017 - 17:28, Güncelleme: 01.12.2017 - 17:28
 

Denizli Merkezli Fetö/pdy Operasyonu

ByLock kullandıkları iddiasıyla 3 ilde 15 kişi gözaltına alındı

DENİZLİ (AA) - Denizli merkezli 3 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda 15 zanlı gözaltına alındı.Denizli Cumhuriyet Savcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında, örgütün şifreli haberleşme programı ByLock'u kullandığı öne sürülen 15 kişi hakkında yakalama kararı verildi.Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri koordinasyonunda Denizli, İzmir ve Eskişehir'de eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda örgütün üst kademelerinde görev aldığı ve aralarında iş adamlarının da bulunduğu 15 kişi gözaltına alındı.Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramada, bazı evrak ve bilgisayar kayıtlarına el konuldu. Zanlıların emniyetteki sorgosu sürüyor.
ByLock kullandıkları iddiasıyla 3 ilde 15 kişi gözaltına alındı

DENİZLİ (AA) - Denizli merkezli 3 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda 15 zanlı gözaltına alındı.

Denizli Cumhuriyet Savcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında, örgütün şifreli haberleşme programı ByLock'u kullandığı öne sürülen 15 kişi hakkında yakalama kararı verildi.

Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri koordinasyonunda Denizli, İzmir ve Eskişehir'de eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonda örgütün üst kademelerinde görev aldığı ve aralarında iş adamlarının da bulunduğu 15 kişi gözaltına alındı.

Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramada, bazı evrak ve bilgisayar kayıtlarına el konuldu.

Zanlıların emniyetteki sorgosu sürüyor.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.