pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Deneyimli Gazeteci MHP'den Milletvekili Aday Adayı oldu

06.05.2018 - 13:07, Güncelleme: 06.05.2018 - 13:07
 

Deneyimli Gazeteci MHP'den Milletvekili Aday Adayı oldu

A Haber'in dikkat çeken muhabiri Göktuğhan Argın MHP'den Sivas Milletvekili Aday Adayı oldu.

A Haber'in dikkat çeken muhabiri Göktuğhan Argın MHP'den Sivas Milletvekili Aday Adayı oldu.15 Temmuz Darbe Girişiminde yaptığı gazetecilik ile taktir toplayan Argın;yine Afrin Operasyonunda sınırdan canlı yayınları ile dikkat çeken  çalışmalarda yer almıştı.Tüm Türkiye'nin olduğu gibi Sivaslılarından yakından tanıdığı başarılı muhabir Göktuğhan Argın Sivas -Suşehri doğumlu genç bir yetenek, Suşehri ilçesini ilk Radyo ve Televizyon ile tanışmasına vesile olmuş, düzenlemiş olduğu radyo programları ile ilçesindeki vatandaşların takdirini kazanmış, eğitimli, saygılı bir isim olarak dikkat çekiyor.İstanbul genelinde ise başta Sivas Dernekleri olmak üzere bir çok derneğin tanıtımına, Sivas Günlerinin tanıtımına katkı sağlamış olan Sivas ilinin genç yeteneklerinden Göktuğhan Argın'ın Sivas Milletvekilliği aday adaylığı Sivaslılar tarafından takdirle karşılandı. 
A Haber'in dikkat çeken muhabiri Göktuğhan Argın MHP'den Sivas Milletvekili Aday Adayı oldu.

A Haber'in dikkat çeken muhabiri Göktuğhan Argın MHP'den Sivas Milletvekili Aday Adayı oldu.15 Temmuz Darbe Girişiminde yaptığı gazetecilik ile taktir toplayan Argın;yine Afrin Operasyonunda sınırdan canlı yayınları ile dikkat çeken  çalışmalarda yer almıştı.

Tüm Türkiye'nin olduğu gibi Sivaslılarından yakından tanıdığı başarılı muhabir Göktuğhan Argın Sivas -Suşehri doğumlu genç bir yetenek, Suşehri ilçesini ilk Radyo ve Televizyon ile tanışmasına vesile olmuş, düzenlemiş olduğu radyo programları ile ilçesindeki vatandaşların takdirini kazanmış, eğitimli, saygılı bir isim olarak dikkat çekiyor.

İstanbul genelinde ise başta Sivas Dernekleri olmak üzere bir çok derneğin tanıtımına, Sivas Günlerinin tanıtımına katkı sağlamış olan Sivas ilinin genç yeteneklerinden Göktuğhan Argın'ın Sivas Milletvekilliği aday adaylığı Sivaslılar tarafından takdirle karşılandı.

31841758_10214046486888722_5455800783201107968_n.jpg

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.