pendik escort bayan
ak

Demirtaş'ın Tutuklu Bulunduğu Cezaevinden İnce Çıktı

24.06.2018 - 21:38, Güncelleme: 24.06.2018 - 21:38
 

Demirtaş'ın Tutuklu Bulunduğu Cezaevinden İnce Çıktı

HDP'nin cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş'ın tutuklu bulunduğu cezaevinde, cumhurbaşkanı seçiminde en çok oyu Muharrem İnce aldı- Demirtaş'a, bu cezaevinde 35 oy verildi

ANKARA (AA) - KEMAL KARADAĞ - HDP'nin cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş'ın tutuklu bulunduğu Edirne F Tipi Ceza İnfaz Kurumunda, 87 oy alan Muharrem İnce en çok oy verilen cumhurbaşkanı adayı oldu.AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Demirtaş ile Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) üye olanların da tutuklu bulunduğu Edirne F Tipi Cezaevi'nde 162 tutuklu oy kullandı.Cumhurbaşkanı seçiminde 3 kişi Saadet Partisinin Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'na oy verdi.İYİ Parti Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener ise tutuklulardan 37'sinin oyunu aldı. Tutuklu bulunduğu cezaevinde Demirtaş'ı 35 kişi tercih etti. Cumhurbaşkanı seçiminde en çok oyu ise Muharrem İnce aldı. İnce'ye, bu cezaevinde 87 oy verildi. Edirne F Tipi Cezaevi'nden HDP 94, CHP ve İYİ Parti 31'er, Saadet Partisi 2, MHP, HÜDAPAR ve Vatan Partisi de birer oy aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve AK Parti'ye bu cezaevinde oy veren tutuklu olmadı.- Edirne Kapalı Cezaevi'ndeki oy sayılarıEdirne Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda ise Muharrem İnce 117, Meral Akşener 27, Selahattin Demirtaş 26 oy aldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ise 97 oy çıktı.Bu cezaevinde AK Parti'ye 25, MHP'ye 94 oy verildi. HDP'yi 47, CHP'yi 68, İYİ Parti'yi 31 tutuklunun tercih ettiği cezaevinde, HÜDAPAR ve Saadet Partisi ise birer oy aldı.
HDP'nin cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş'ın tutuklu bulunduğu cezaevinde, cumhurbaşkanı seçiminde en çok oyu Muharrem İnce aldı- Demirtaş'a, bu cezaevinde 35 oy verildi

ANKARA (AA) - KEMAL KARADAĞ - HDP'nin cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş'ın tutuklu bulunduğu Edirne F Tipi Ceza İnfaz Kurumunda, 87 oy alan Muharrem İnce en çok oy verilen cumhurbaşkanı adayı oldu.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Demirtaş ile Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) üye olanların da tutuklu bulunduğu Edirne F Tipi Cezaevi'nde 162 tutuklu oy kullandı.

Cumhurbaşkanı seçiminde 3 kişi Saadet Partisinin Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'na oy verdi.

İYİ Parti Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener ise tutuklulardan 37'sinin oyunu aldı.

Tutuklu bulunduğu cezaevinde Demirtaş'ı 35 kişi tercih etti. Cumhurbaşkanı seçiminde en çok oyu ise Muharrem İnce aldı. İnce'ye, bu cezaevinde 87 oy verildi.

Edirne F Tipi Cezaevi'nden HDP 94, CHP ve İYİ Parti 31'er, Saadet Partisi 2, MHP, HÜDAPAR ve Vatan Partisi de birer oy aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve AK Parti'ye bu cezaevinde oy veren tutuklu olmadı.

- Edirne Kapalı Cezaevi'ndeki oy sayıları

Edirne Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda ise Muharrem İnce 117, Meral Akşener 27, Selahattin Demirtaş 26 oy aldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ise 97 oy çıktı.

Bu cezaevinde AK Parti'ye 25, MHP'ye 94 oy verildi. HDP'yi 47, CHP'yi 68, İYİ Parti'yi 31 tutuklunun tercih ettiği cezaevinde, HÜDAPAR ve Saadet Partisi ise birer oy aldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.