pendik escort bayan
ak

Demir Grup Sivasspor Kupaya Odaklandı

20.09.2017 - 18:38, Güncelleme: 20.09.2017 - 18:38
 

Demir Grup Sivasspor Kupaya Odaklandı

- Kırmızı-beyazlı ekip, Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda yarın sahasında BUGSAŞ Spor'u konuk edecek

SİVAS (AA) - Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor, Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında sahasında konuk edeceği TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden BUGSAŞ Spor'u yenerek bir üst tura yükselmeyi hedefliyor. Ligde geçen hafta deplasmanda Osmanlıspor'u 4-2 mağlup ederek moral bulan kırmızı-beyazlı ekip, Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda yarın saat 16.00'da Yeni 4 Eylül Stadı'nda BUGSAŞ Spor ile karşılaşacak. Karşılaşmayı hakem Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek. Demir Grup Sivasspor, kupada geçen yıl da 3. turda karşılaştığı ve 3-2 mağlup ettiği rakibini, yarın ki karşılaşmada da yenerek bir üst tura yükselmenin hesaplarını yapıyor.
- Kırmızı-beyazlı ekip, Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda yarın sahasında BUGSAŞ Spor'u konuk edecek


SİVAS (AA) - Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor, Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında sahasında konuk edeceği TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden BUGSAŞ Spor'u yenerek bir üst tura yükselmeyi hedefliyor.

Ligde geçen hafta deplasmanda Osmanlıspor'u 4-2 mağlup ederek moral bulan kırmızı-beyazlı ekip, Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda yarın saat 16.00'da Yeni 4 Eylül Stadı'nda BUGSAŞ Spor ile karşılaşacak. Karşılaşmayı hakem Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek.

Demir Grup Sivasspor, kupada geçen yıl da 3. turda karşılaştığı ve 3-2 mağlup ettiği rakibini, yarın ki karşılaşmada da yenerek bir üst tura yükselmenin hesaplarını yapıyor.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.