pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

"Değerli Kanatlar" Projesi Atatürk Havalimanı'nda

27.10.2016 - 13:08, Güncelleme: 27.10.2016 - 13:08
 

"Değerli Kanatlar" Projesi Atatürk Havalimanı'nda

İSTANBUL (AA) - TAV Havalimanları ve Değer Otizm Derneği, "Değerli Kanatlar" projesi kapsamında iş birliğine gitti.TAV Havalimanları'ndan yapılan açıklamaya...

İSTANBUL (AA) - TAV Havalimanları ve Değer Otizm Derneği, "Değerli Kanatlar" projesi kapsamında iş birliğine gitti.TAV Havalimanları'ndan yapılan açıklamaya göre, otizm tanısı almış çocukların ve ailelerinin, havalimanlarında uçuş öncesi, sonrası ve esnasında karşılaştığı sorunlarla ilgili farkındalık yaratmak üzere Değer Otizm Derneği tarafından yürütülen "Değerli Kanatlar" projesi kapsamında İstanbul Atatürk Havalimanı'na bir gezi programı düzenlendi.TAV Havalimanları ve Değer Otizm Derneği iş birliğiyle gerçekleşen etkinlikte, çocuklara havalimanına varıştan uçak yolculuğuna kadar tüm aşamaları görebilecekleri bir program hazırlandı. Bu kapsamda TAV Havalimanları yetkilileri, çocuklar, ebeveynleri ve dernek yetkililerini havalimanı dış hatlar terminalinde karşılarken, katılımcılar ziyaret için alınan özel izinle hava tarafına geçiş yaptı. ATÜ Duty Free mağazaları ve "primeclass" Lounge ziyaret edildikten sonra, terminalden alınan çocuklar, Havaş otobüsleriyle apronda Onur Air'in uçağına götürüldü. Etkinliğe destek veren Onur Air'in kabin ekibi tarafından uçuş hakkında bilgi verilmesinin ardından, terminale dönülerek havalimanından çıkış işlemleri gösterildi.Proje içeriği bakımından Türkiye ve Avrupa'da ilk kez hayata geçirilen "Değerli Kanatlar"; kamu, özel sektör ve sivil toplum kuruluşlarının iş birliğiyle yurt içi ve dışında farkındalık yaratmayı hedefliyor.
İSTANBUL (AA) - TAV Havalimanları ve Değer Otizm Derneği, "Değerli Kanatlar" projesi kapsamında iş birliğine gitti.TAV Havalimanları'ndan yapılan açıklamaya...

İSTANBUL (AA) - TAV Havalimanları ve Değer Otizm Derneği, "Değerli Kanatlar" projesi kapsamında iş birliğine gitti.

TAV Havalimanları'ndan yapılan açıklamaya göre, otizm tanısı almış çocukların ve ailelerinin, havalimanlarında uçuş öncesi, sonrası ve esnasında karşılaştığı sorunlarla ilgili farkındalık yaratmak üzere Değer Otizm Derneği tarafından yürütülen "Değerli Kanatlar" projesi kapsamında İstanbul Atatürk Havalimanı'na bir gezi programı düzenlendi.

TAV Havalimanları ve Değer Otizm Derneği iş birliğiyle gerçekleşen etkinlikte, çocuklara havalimanına varıştan uçak yolculuğuna kadar tüm aşamaları görebilecekleri bir program hazırlandı.

Bu kapsamda TAV Havalimanları yetkilileri, çocuklar, ebeveynleri ve dernek yetkililerini havalimanı dış hatlar terminalinde karşılarken, katılımcılar ziyaret için alınan özel izinle hava tarafına geçiş yaptı.

ATÜ Duty Free mağazaları ve "primeclass" Lounge ziyaret edildikten sonra, terminalden alınan çocuklar, Havaş otobüsleriyle apronda Onur Air'in uçağına götürüldü. Etkinliğe destek veren Onur Air'in kabin ekibi tarafından uçuş hakkında bilgi verilmesinin ardından, terminale dönülerek havalimanından çıkış işlemleri gösterildi.

Proje içeriği bakımından Türkiye ve Avrupa'da ilk kez hayata geçirilen "Değerli Kanatlar"; kamu, özel sektör ve sivil toplum kuruluşlarının iş birliğiyle yurt içi ve dışında farkındalık yaratmayı hedefliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.