pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Dar Gelirli Arkadaşları İçin Kermes Düzenlediler

21.02.2018 - 15:18, Güncelleme: 21.02.2018 - 15:18
 

Dar Gelirli Arkadaşları İçin Kermes Düzenlediler

YOZGAT (AA) - Sorgun Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu 5 ve 6’ncı sınıf öğrencileri, dar gelirli arkadaşları için kermes düzenledi.Kermesi ziyaret eden Sorgun...

YOZGAT (AA) - Sorgun Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu 5 ve 6’ncı sınıf öğrencileri, dar gelirli arkadaşları için kermes düzenledi.Kermesi ziyaret eden Sorgun Kaymakamı Mustafa Altınpınar, öğrenciler ve aileleri tarafından yapılan yiyeceklerden elde edilen gelirin, dar gelirli öğrencilerin ailelerine verilecek olmasının güzel bir sorumluluk örneği olduğunu belirtti.Kaymakam Altınpınar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, öğrencilerin yaptığı bu davranışın çok önemli olduğunu ifade etti.Altınpınar, "Bu öğrencilerimiz, okul müdürümüz Yusuf Çetintaş’a gelerek dar gelirli arkadaşları için kermes düzenlemeyi düşündüklerini belirtmişler. Okul müdürümüz de uygun görmüş ve bu kermes düzenlenmiş. 3 gün süren kermes, genellikle yiyecek ağırlıklı. Ben öğrencilerimizi, ailelerini, öğretmenlerimizi ve okul yöneticilerini bu duyarlı davranışlarından dolayı kutluyorum." diye konuştu.Okul Müdürü Yusuf Çetintaş ise, pazartesi günü açılan kermesten elde edilen gelirin, dar gelirli öğrencilerin ailelerine teslim edileceğini belirtti.
YOZGAT (AA) - Sorgun Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu 5 ve 6’ncı sınıf öğrencileri, dar gelirli arkadaşları için kermes düzenledi.Kermesi ziyaret eden Sorgun...

YOZGAT (AA) - Sorgun Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu 5 ve 6’ncı sınıf öğrencileri, dar gelirli arkadaşları için kermes düzenledi.

Kermesi ziyaret eden Sorgun Kaymakamı Mustafa Altınpınar, öğrenciler ve aileleri tarafından yapılan yiyeceklerden elde edilen gelirin, dar gelirli öğrencilerin ailelerine verilecek olmasının güzel bir sorumluluk örneği olduğunu belirtti.

Kaymakam Altınpınar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, öğrencilerin yaptığı bu davranışın çok önemli olduğunu ifade etti.

Altınpınar, "Bu öğrencilerimiz, okul müdürümüz Yusuf Çetintaş’a gelerek dar gelirli arkadaşları için kermes düzenlemeyi düşündüklerini belirtmişler. Okul müdürümüz de uygun görmüş ve bu kermes düzenlenmiş. 3 gün süren kermes, genellikle yiyecek ağırlıklı. Ben öğrencilerimizi, ailelerini, öğretmenlerimizi ve okul yöneticilerini bu duyarlı davranışlarından dolayı kutluyorum." diye konuştu.

Okul Müdürü Yusuf Çetintaş ise, pazartesi günü açılan kermesten elde edilen gelirin, dar gelirli öğrencilerin ailelerine teslim edileceğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.