pendik escort bayan
ak

Dağcılar, Özgür Bodur'u Anacak

26.07.2017 - 15:13, Güncelleme: 26.07.2017 - 15:13
 

Dağcılar, Özgür Bodur'u Anacak

- Türkiye Dağcılık Federasyonu, geçen yıl Niğde Aladağlar'daki eğitim kampında düşerek hayatını kaybeden antrenör Bodur'un anısına "Özgür Bodur Aladağlar Dağ Geçişi ve Zirve Faaliyeti" düzenleyecek

ANKARA (AA) - Merhum dağcılık antrenörü Özgür Bodur, Türkiye Dağcılık Federasyonu tarafından düzenlenecek tırmanış etkinliği ile anılacak.Federasyon, geçen yıl Niğde Aladağlar'daki eğitim kampında düşerek hayatını kaybeden antrenör Bodur'un anısına "Özgür Bodur Aladağlar Dağ Geçişi ve Zirve Faaliyeti" düzenleyecek. Geleneksel hale getirilmesi planlanan etkinlik 29 Temmuz Cumartesi günü başlayıp 5 gün sürecek.Federasyon başkanı Ersan Başar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, genç yaşta kaybettikleri Bodur'un anısını yaşatmak istediklerini belirterek, "Kendisi 2. kademe antrenörümüzdü. Özgür'ü çok üzücü bir şekilde çok erken kaybettik. Anısını yaşatmak için kazanın olduğu bölgede bir etkinlik planladık. Etkinliği her yıl tekrarlamak istiyoruz." dedi. Katılımcıların cumartesi günü saat 13.00'te Mümtaz Çankaya Dağ Evi'nde toplanmasıyla başlayacak etkinlikte anma töreni saat 14.00'te yapılacak. Etkinlik süresinde Cimbar tırmanışı, Karagöl kampı, Yedigöller Geçişi, Direktaş, Emler ve Kızılkaya zirveleri tırmanışları, Sokulupınar kampı yapılacak. Katılımcılarda yaz gelişim eğitimini tamamlamış olma, emniyet kemeri ve kask bulundurma, yaz şartlarında faaliyet yapabilecek ekipman ve malzemeye sahip olma şartları aranacak. Profesyonel dağcı ve eğitmen Özgür Bodur, geçen yıl 16 Mayıs'ta Niğde Demirkazık'taki bir eğitim sırasında 15 metrelik bir uçuruma düşerek ağır yaralanmış, 9 günlük yaşam mücadelesinin ardından 33 yaşında hayata gözlerini yummuştu.
- Türkiye Dağcılık Federasyonu, geçen yıl Niğde Aladağlar'daki eğitim kampında düşerek hayatını kaybeden antrenör Bodur'un anısına "Özgür Bodur Aladağlar Dağ Geçişi ve Zirve Faaliyeti" düzenleyecek


ANKARA (AA) - Merhum dağcılık antrenörü Özgür Bodur, Türkiye Dağcılık Federasyonu tarafından düzenlenecek tırmanış etkinliği ile anılacak.

Federasyon, geçen yıl Niğde Aladağlar'daki eğitim kampında düşerek hayatını kaybeden antrenör Bodur'un anısına "Özgür Bodur Aladağlar Dağ Geçişi ve Zirve Faaliyeti" düzenleyecek. Geleneksel hale getirilmesi planlanan etkinlik 29 Temmuz Cumartesi günü başlayıp 5 gün sürecek.

Federasyon başkanı Ersan Başar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, genç yaşta kaybettikleri Bodur'un anısını yaşatmak istediklerini belirterek, "Kendisi 2. kademe antrenörümüzdü. Özgür'ü çok üzücü bir şekilde çok erken kaybettik. Anısını yaşatmak için kazanın olduğu bölgede bir etkinlik planladık. Etkinliği her yıl tekrarlamak istiyoruz." dedi.

Katılımcıların cumartesi günü saat 13.00'te Mümtaz Çankaya Dağ Evi'nde toplanmasıyla başlayacak etkinlikte anma töreni saat 14.00'te yapılacak. Etkinlik süresinde Cimbar tırmanışı, Karagöl kampı, Yedigöller Geçişi, Direktaş, Emler ve Kızılkaya zirveleri tırmanışları, Sokulupınar kampı yapılacak.

Katılımcılarda yaz gelişim eğitimini tamamlamış olma, emniyet kemeri ve kask bulundurma, yaz şartlarında faaliyet yapabilecek ekipman ve malzemeye sahip olma şartları aranacak.

Profesyonel dağcı ve eğitmen Özgür Bodur, geçen yıl 16 Mayıs'ta Niğde Demirkazık'taki bir eğitim sırasında 15 metrelik bir uçuruma düşerek ağır yaralanmış, 9 günlük yaşam mücadelesinin ardından 33 yaşında hayata gözlerini yummuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.