pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Çumra'da Uyuşturucu Operasyonu

11.06.2019 - 11:43, Güncelleme: 11.06.2019 - 11:43
 

Çumra'da Uyuşturucu Operasyonu

KONYA (AA) - Konya'nın Çumra ilçesinde yapılan uyuşturucu operasyonunda 181 gram esrar ve saksılara ekilmiş 128 kök dişi Hint keneviri bitkisi ele geçirildi.Konya...

KONYA (AA) - Konya'nın Çumra ilçesinde yapılan uyuşturucu operasyonunda 181 gram esrar ve saksılara ekilmiş 128 kök dişi Hint keneviri bitkisi ele geçirildi.Konya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Çumra'da ikamet eden R.B'nin evinde uyuşturucu imal ettiği ve sattığı bilgisine ulaştı. Çumra Cumhuriyet Savcılığından alınan izinle şüphelinin Cumhuriyet Mahallesi'ndeki evine operasyon düzenlendi. Evin içinde ve eklentilerinde yapılan aramada 181 gram kubar esrar, saksılara ekilmiş halde 128 kök dişi Hint keneviri bitkisi, bir adet hassas terazi ve uyuşturucu parasıyla alındığı tahmin edilen bir miktar altın ele geçirildi.Kenevir bitkileri numune alındıktan sonra imha edilirken, şüpheli R.B'yi yakalama çalışmaları devam ediyor.
KONYA (AA) - Konya'nın Çumra ilçesinde yapılan uyuşturucu operasyonunda 181 gram esrar ve saksılara ekilmiş 128 kök dişi Hint keneviri bitkisi ele geçirildi.Konya...

KONYA (AA) - Konya'nın Çumra ilçesinde yapılan uyuşturucu operasyonunda 181 gram esrar ve saksılara ekilmiş 128 kök dişi Hint keneviri bitkisi ele geçirildi.

Konya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Çumra'da ikamet eden R.B'nin evinde uyuşturucu imal ettiği ve sattığı bilgisine ulaştı.

Çumra Cumhuriyet Savcılığından alınan izinle şüphelinin Cumhuriyet Mahallesi'ndeki evine operasyon düzenlendi.

Evin içinde ve eklentilerinde yapılan aramada 181 gram kubar esrar, saksılara ekilmiş halde 128 kök dişi Hint keneviri bitkisi, bir adet hassas terazi ve uyuşturucu parasıyla alındığı tahmin edilen bir miktar altın ele geçirildi.

Kenevir bitkileri numune alındıktan sonra imha edilirken, şüpheli R.B'yi yakalama çalışmaları devam ediyor.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.