pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Cumhuriyet Üniversitesi\'nde gerginlik sürüyor, 25 gözaltı

14.11.2013 - 19:29, Güncelleme: 14.11.2013 - 19:29
 

Cumhuriyet Üniversitesi\'nde gerginlik sürüyor, 25 gözaltı

Cumhuriyet Üniversitesi’nde karşıt görüşlü öğrenciler arasından çıkan kavgada 6 kişi yaralanırken, 25 öğrenci de gözaltına alındı.

Sivas Emniyet Müdürlüğü’nün güvenlik önlemlerini arttırdığı üniversitede iki grup arasında yine kavga çıktı. Kavga sırasında üniversitede güvenlik görevlisi olarak çalışan bir kişi bacağından yaralanırken, 5 öğrenci de aldıkları çeşitli darbeler sonucu yaralandı. Yaralılar Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırıldı. Ayakta tedavi edilen yaralılar taburcu edildi. Üniversitenin içerisinde sıkı güvenlik önlemleri alan ekipler öğrencileri aramalardan geçirdi. Bazı öğrencilerin üstünde bıçak ve kesici aletler çıktı. Gerginliğin devam etmesi üzerine 25 öğrenci gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Öğrenciler daha sonra sağlık kontrolleri için Numune Hastanesi’ne getirildi. Yapılan sağlık kontrollerin ardından şahıslar sorgulanmak üzere tekrar emniyete götürüldü. Cumhuriyet Üniversitesi’nde pazartesi günü çıkan kavgada 1’i çevik kuvvet polisi olmak üzere 3 kişi yaralanmış, olayla ilgili 4 kişi çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanmıştı. SİVAS HABER
Cumhuriyet Üniversitesi’nde karşıt görüşlü öğrenciler arasından çıkan kavgada 6 kişi yaralanırken, 25 öğrenci de gözaltına alındı.

Sivas Emniyet Müdürlüğü’nün güvenlik önlemlerini arttırdığı üniversitede iki grup arasında yine kavga çıktı. Kavga sırasında üniversitede güvenlik görevlisi olarak çalışan bir kişi bacağından yaralanırken, 5 öğrenci de aldıkları çeşitli darbeler sonucu yaralandı. Yaralılar Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırıldı. Ayakta tedavi edilen yaralılar taburcu edildi.


Üniversitenin içerisinde sıkı güvenlik önlemleri alan ekipler öğrencileri aramalardan geçirdi. Bazı öğrencilerin üstünde bıçak ve kesici aletler çıktı. Gerginliğin devam etmesi üzerine 25 öğrenci gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Öğrenciler daha sonra sağlık kontrolleri için Numune Hastanesi’ne getirildi. Yapılan sağlık kontrollerin ardından şahıslar sorgulanmak üzere tekrar emniyete götürüldü.


Cumhuriyet Üniversitesi’nde pazartesi günü çıkan kavgada 1’i çevik kuvvet polisi olmak üzere 3 kişi yaralanmış, olayla ilgili 4 kişi çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanmıştı. SİVAS HABER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.