pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Sivas Ziyareti

08.12.2017 - 12:38, Güncelleme: 08.12.2017 - 12:38
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Sivas Ziyareti

SİVAS (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 10 Aralık'ta Sivas'ı ziyaret etmesi nedeniyle 4 Eylül Stadyumu otoparkının araç trafiğine kapatıldığı...

SİVAS (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 10 Aralık'ta Sivas'ı ziyaret etmesi nedeniyle 4 Eylül Stadyumu otoparkının araç trafiğine kapatıldığı bildirildi.İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, 10 Aralık Pazar günü Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Sivas'ı ziyaretinde saat 16.30'da da Demir Grup Sivasspor-Medipol Başakşehir karşılaşmasının da yapılacağı belirtildi.Bu kapsamda futbol müsabakasına araçlarıyla gelecek vatandaşlar için park ihtiyacının yeniden düzenlenmesine gereksinim duyulduğu aktarılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:"4 Eylül Stadyumu otoparkı araç trafiğine kapatılmıştır. Futbol maçına araçlarıyla gelecek vatandaşların otopark ihtiyacı Gültepe Okullar Bölgesinde karşılanacaktır. Bu amaçla Farabi Kavşak'tan doğrudan okullar bölgesine giriş yaparak trafik polisi ve özel güvenlik personelinin yönlendireceği yerlere düzenli olarak park edeceklerdir. Gültepe okullar bölgesinin kapasitesinin dolması halinde buranın karşısında bulunan Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesine yönlendirilerek park etmeleri sağlanacaktır."
SİVAS (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 10 Aralık'ta Sivas'ı ziyaret etmesi nedeniyle 4 Eylül Stadyumu otoparkının araç trafiğine kapatıldığı...

SİVAS (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 10 Aralık'ta Sivas'ı ziyaret etmesi nedeniyle 4 Eylül Stadyumu otoparkının araç trafiğine kapatıldığı bildirildi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, 10 Aralık Pazar günü Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Sivas'ı ziyaretinde saat 16.30'da da Demir Grup Sivasspor-Medipol Başakşehir karşılaşmasının da yapılacağı belirtildi.

Bu kapsamda futbol müsabakasına araçlarıyla gelecek vatandaşlar için park ihtiyacının yeniden düzenlenmesine gereksinim duyulduğu aktarılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"4 Eylül Stadyumu otoparkı araç trafiğine kapatılmıştır. Futbol maçına araçlarıyla gelecek vatandaşların otopark ihtiyacı Gültepe Okullar Bölgesinde karşılanacaktır. Bu amaçla Farabi Kavşak'tan doğrudan okullar bölgesine giriş yaparak trafik polisi ve özel güvenlik personelinin yönlendireceği yerlere düzenli olarak park edeceklerdir. Gültepe okullar bölgesinin kapasitesinin dolması halinde buranın karşısında bulunan Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesine yönlendirilerek park etmeleri sağlanacaktır."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.