pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yarın 20 İl Adayını Daha Açıklayacak

26.11.2018 - 09:59, Güncelleme: 26.11.2018 - 09:59
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yarın 20 İl Adayını Daha Açıklayacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara ve İzmir'in de aralarında olduğu 20 ilin belediye başkan adayını yarın açıklayacak.

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yarın yapılacak AK Parti grup toplantısında, aralarında Ankarave İzmir'in de olduğu 20 ilin daha belediye başkan adaylarını açıklayacak. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayının ise yarın açıklanmayacağı öğrenildi.İŞTE AÇIKLANACAK 20 İL: Cumuhurbaşkanı Erdoğan, yarın aralarında Ankara ve İzmir de olmak üzere Karaman, Muş, Bingöl, Afyonkarahisar, Balıkesir, Sakarya, Konya, Trabzon, Eskişehir, Hatay, Mardin, Uşak, Çorum, Sivas, Yozgat, Çankırı, Çanakkale ve Karaman adaylarını açıklayacak.İSTANBUL ADAYI AÇIKLANMAYACAK İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayının ise yarın açıklanmayacağı öğrenilirken İstanbul ve Ankara ilçe belediye başkan adaylarının duyurulacağı belirtildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara ve İzmir'in de aralarında olduğu 20 ilin belediye başkan adayını yarın açıklayacak.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yarın yapılacak AK Parti grup toplantısında, aralarında Ankarave İzmir'in de olduğu 20 ilin daha belediye başkan adaylarını açıklayacak. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayının ise yarın açıklanmayacağı öğrenildi.

İŞTE AÇIKLANACAK 20 İL:

 

Cumuhurbaşkanı Erdoğan, yarın aralarında Ankara ve İzmir de olmak üzere Karaman, Muş, Bingöl, Afyonkarahisar, Balıkesir, Sakarya, Konya, Trabzon, Eskişehir, Hatay, Mardin, Uşak, Çorum, Sivas, Yozgat, Çankırı, Çanakkale ve Karaman adaylarını açıklayacak.

İSTANBUL ADAYI AÇIKLANMAYACAK

 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayının ise yarın açıklanmayacağı öğrenilirken İstanbul ve Ankara ilçe belediye başkan adaylarının duyurulacağı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.