pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Cü'deki Yabancı Öğrenciler Bir Araya Geldi

10.07.2017 - 14:28, Güncelleme: 10.07.2017 - 14:28
 

Cü'deki Yabancı Öğrenciler Bir Araya Geldi

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesinde (CÜ) öğrenim gören yabancı öğrencilerin yemek programında bir araya geldiği belirtildi. CÜ'den yapılan yazılı...

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesinde (CÜ) öğrenim gören yabancı öğrencilerin yemek programında bir araya geldiği belirtildi. CÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, üniversitenin personel yemekhanesi protokol salonunda gerçekleştirilen programa, CÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet Çimen, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Taşkın, Prof. Dr. Ünal Kılıç, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Recep Toparlı, Genel Sekreter Doç. Dr. Hakan Yekbaş, Türkçe Öğretimi Araştırma ve Uygulama Merkezi (TÖMER) Müdür Vekili Okutman Mahmut İnat ve yabancı öğrenciler ile öğretmenleri katıldı. Programda konuşan Çimen, farklı ülkelerden eğitimleri için üniversitelerini seçen öğrencilere teşekkür etti. Rektör Prof. Dr. Alim Yıldız'ın bir toplantı için Ankara'da bulunduğunu anımsatan Çimen, "Üniversitemiz adına hocalarınıza teşekkür ediyoruz. Büyük bir emek ürünü, inşallah siz de gönlünüze, bahtınıza göre bölümler seçersiniz. İstikbaliniz, bahtınız açık olsun. Sizleri burada eğitmekten gurur ve onur duyuyoruz." ifadelerini kullandı.Programda yabancı öğrencilerin eğitimini üstlenen öğretmenlere teşekkür belgesi verildi.
SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesinde (CÜ) öğrenim gören yabancı öğrencilerin yemek programında bir araya geldiği belirtildi. CÜ'den yapılan yazılı...

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesinde (CÜ) öğrenim gören yabancı öğrencilerin yemek programında bir araya geldiği belirtildi.

CÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, üniversitenin personel yemekhanesi protokol salonunda gerçekleştirilen programa, CÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet Çimen, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Taşkın, Prof. Dr. Ünal Kılıç, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Recep Toparlı, Genel Sekreter Doç. Dr. Hakan Yekbaş, Türkçe Öğretimi Araştırma ve Uygulama Merkezi (TÖMER) Müdür Vekili Okutman Mahmut İnat ve yabancı öğrenciler ile öğretmenleri katıldı.

Programda konuşan Çimen, farklı ülkelerden eğitimleri için üniversitelerini seçen öğrencilere teşekkür etti.

Rektör Prof. Dr. Alim Yıldız'ın bir toplantı için Ankara'da bulunduğunu anımsatan Çimen, "Üniversitemiz adına hocalarınıza teşekkür ediyoruz. Büyük bir emek ürünü, inşallah siz de gönlünüze, bahtınıza göre bölümler seçersiniz. İstikbaliniz, bahtınız açık olsun. Sizleri burada eğitmekten gurur ve onur duyuyoruz." ifadelerini kullandı.

Programda yabancı öğrencilerin eğitimini üstlenen öğretmenlere teşekkür belgesi verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.