pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Cü'de Plevral Hastalıklar Sempozyumu Yapıldı

Yaşam 14.09.2017 - 13:28, Güncelleme: 14.09.2017 - 13:28
 

Cü'de Plevral Hastalıklar Sempozyumu Yapıldı

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Tıp Fakültesi ve Türk Göğüs Cerrahisi Derneği işbirliğiyle Plevral Hastalıklar Sempozyumu düzenlendi. Plevral...

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Tıp Fakültesi ve Türk Göğüs Cerrahisi Derneği işbirliğiyle Plevral Hastalıklar Sempozyumu düzenlendi. Plevral Hastalıklar Sempozyumu, CÜ Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi Behsan Önal Konferans Salonu'nda yapıldı. Sempozyumun açılışına CÜ Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız, Türk Göğüs Cerrahisi Derneği Başkanı Prof. Dr. Levent Elbeyli ve CÜ Tıp Fakültesi Göğüs Cerrahisi Ana Bilim Dalı Başkanı ve Türk Göğüs Cerrahisi Plevra Çalışma Grubu Başkanı Prof. Dr. Ekber Şahin de katıldı.
SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Tıp Fakültesi ve Türk Göğüs Cerrahisi Derneği işbirliğiyle Plevral Hastalıklar Sempozyumu düzenlendi. Plevral...

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Tıp Fakültesi ve Türk Göğüs Cerrahisi Derneği işbirliğiyle Plevral Hastalıklar Sempozyumu düzenlendi.

Plevral Hastalıklar Sempozyumu, CÜ Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi Behsan Önal Konferans Salonu'nda yapıldı.

Sempozyumun açılışına CÜ Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız, Türk Göğüs Cerrahisi Derneği Başkanı Prof. Dr. Levent Elbeyli ve CÜ Tıp Fakültesi Göğüs Cerrahisi Ana Bilim Dalı Başkanı ve Türk Göğüs Cerrahisi Plevra Çalışma Grubu Başkanı Prof. Dr. Ekber Şahin de katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.