pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Cü'de "Kadın, Edebiyat Ve Toplum" Paneli

15.03.2018 - 14:03, Güncelleme: 15.03.2018 - 14:03
 

Cü'de "Kadın, Edebiyat Ve Toplum" Paneli

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından "Kadın, Edebiyat ve Toplum" konulu panel düzenlendi.CÜ'den yapılan yazılı...

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından "Kadın, Edebiyat ve Toplum" konulu panel düzenlendi.CÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Bekir Zengin, okulun konferans salonunda düzenlenen panelde yaptığı konuşmada, kadın yazar sayısının oldukça az olduğunu belirtti.Kadınların seslerini duyurmaları gerektiğini aktaran Zengin, "Ne yazık ki ülkemizde çok acı bir gerçekle karşı karşıyayız. Geçen sene öldürülen kadın sayısı 467. Kadının sesini duyurabilmesi için aslında edebiyat en doğru yollardan birisi olarak görülüyor." ifadelerini kullandı.Edebiyat Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Sevda Mutlu da kendi işinin patronu olan girişimci kadınların yaşadıkları sorunlar hakkında bilgi verdi.
SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından "Kadın, Edebiyat ve Toplum" konulu panel düzenlendi.CÜ'den yapılan yazılı...

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından "Kadın, Edebiyat ve Toplum" konulu panel düzenlendi.

CÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Bekir Zengin, okulun konferans salonunda düzenlenen panelde yaptığı konuşmada, kadın yazar sayısının oldukça az olduğunu belirtti.

Kadınların seslerini duyurmaları gerektiğini aktaran Zengin, "Ne yazık ki ülkemizde çok acı bir gerçekle karşı karşıyayız. Geçen sene öldürülen kadın sayısı 467. Kadının sesini duyurabilmesi için aslında edebiyat en doğru yollardan birisi olarak görülüyor." ifadelerini kullandı.

Edebiyat Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Sevda Mutlu da kendi işinin patronu olan girişimci kadınların yaşadıkları sorunlar hakkında bilgi verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.