pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Çubuk'ta "Hasat Zamanı" Konseri

Siyaset 09.05.2017 - 13:58, Güncelleme: 09.05.2017 - 13:58
 

Çubuk'ta "Hasat Zamanı" Konseri

ANKARA (AA) - Ankara’nın Çubuk ilçesinde ilk ve ortaokul öğrencilerinden oluşturulan "Hasat Zamanı Orkestrası" 6. konserini verdi. Halk...

ANKARA (AA) - Ankara’nın Çubuk ilçesinde ilk ve ortaokul öğrencilerinden oluşturulan "Hasat Zamanı Orkestrası" 6. konserini verdi. Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda Çubuk Yavuz Selim Ortaokulu Müzik Öğretmeni Müstadin Şahinbaş yönetiminde sahne alan orkestra, 25 ayrı eser seslendirirken konsere ilgi yoğundu.Önemli bestecilerin eserlerinin keman, piyano ve saz eşliğinde çalındığı konserde 20 kişilik öğrenci korosu çeşitli yörelerin türkülerini seslendirirken, dinleyicilerden büyük beğeni aldı. İlk defa bu sene bazı sanatsever esnafın konserlerine sponsor olduğunu söyleyen Şahinbaş, konserlerinin ilgiyle takip edilmesinden son derece memnun olduklarını belirtti. İlçede müziğe her geçen gün ilginin arttığını dile getiren Şahinbaş, "Biz müziğe ilgisi olan her çocuğumuzla ilgilenmeye çalışıyoruz. Yalnız bu uzun bir süreç gerektiriyor. Bazı öğrencilerimiz müzik eğitimine yeni başlarken, bazılarıyla da yaklaşık 3 yıldır birlikte çalışıyoruz. Bu öğrencilerimizin her biri geniş bir repertuvara sahip müzisyen oldu. Ellerindeki enstrümanların hakkını vererek kullanabiliyorlar. İnşallah biz burada olduğumuz sürece daha iyiye ulaşmak için var gücümüzle eğitimlere devam edeceğiz. Ayrıca buradan belediye başkanımıza bizlere her zaman maddi ve manevi verdikleri desteklerden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum." dedi. Programın sonunda Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Şahinbaş ve öğrencilerine çiçek vererek, tebrik etti.
ANKARA (AA) - Ankara’nın Çubuk ilçesinde ilk ve ortaokul öğrencilerinden oluşturulan "Hasat Zamanı Orkestrası" 6. konserini verdi. Halk...

ANKARA (AA) - Ankara’nın Çubuk ilçesinde ilk ve ortaokul öğrencilerinden oluşturulan "Hasat Zamanı Orkestrası" 6. konserini verdi.

Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda Çubuk Yavuz Selim Ortaokulu Müzik Öğretmeni Müstadin Şahinbaş yönetiminde sahne alan orkestra, 25 ayrı eser seslendirirken konsere ilgi yoğundu.

Önemli bestecilerin eserlerinin keman, piyano ve saz eşliğinde çalındığı konserde 20 kişilik öğrenci korosu çeşitli yörelerin türkülerini seslendirirken, dinleyicilerden büyük beğeni aldı.

İlk defa bu sene bazı sanatsever esnafın konserlerine sponsor olduğunu söyleyen Şahinbaş, konserlerinin ilgiyle takip edilmesinden son derece memnun olduklarını belirtti.

İlçede müziğe her geçen gün ilginin arttığını dile getiren Şahinbaş, "Biz müziğe ilgisi olan her çocuğumuzla ilgilenmeye çalışıyoruz. Yalnız bu uzun bir süreç gerektiriyor. Bazı öğrencilerimiz müzik eğitimine yeni başlarken, bazılarıyla da yaklaşık 3 yıldır birlikte çalışıyoruz. Bu öğrencilerimizin her biri geniş bir repertuvara sahip müzisyen oldu.

Ellerindeki enstrümanların hakkını vererek kullanabiliyorlar. İnşallah biz burada olduğumuz sürece daha iyiye ulaşmak için var gücümüzle eğitimlere devam edeceğiz. Ayrıca buradan belediye başkanımıza bizlere her zaman maddi ve manevi verdikleri desteklerden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum." dedi.

Programın sonunda Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Şahinbaş ve öğrencilerine çiçek vererek, tebrik etti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.