pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Çubuk'ta Bir Yılda 87 Sokak Hayvanı Sahiplendirildi

11.01.2018 - 10:33, Güncelleme: 11.01.2018 - 10:33
 

Çubuk'ta Bir Yılda 87 Sokak Hayvanı Sahiplendirildi

ANKARA (AA) - Ankara'nın Çubuk ilçesinde bir yılda 87 sokak hayvanı sahiplendirildi.Çubuk Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Mehmet Akif Topçu, yaptığı...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Çubuk ilçesinde bir yılda 87 sokak hayvanı sahiplendirildi.Çubuk Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Mehmet Akif Topçu, yaptığı açıklamada, ilçede bin 670 sokak hayvanının aşılandığını söyledi. İlçede bulunan iki barınakta 400'ün üzerinde sokak hayvanının günlük ihtiyaçlarının karşılandığını vurgulayan Topçu, "Barınaklarda bulunan hayvanların sahiplendirilmesi noktasında da çalışmalar yapıyoruz. Bu kapsamda 2017'de 87 sokak hayvanın sahiplendirilmesini sağladık." dedi. Açık alanda bulunan hayvanların hem gönüllü vatandaşlar tarafından hem de belediye ekipleri tarafından düzenli olarak beslendiğini belirten Topçu, barınaklara 5 bin ton kuru mama bıraktıklarını ve ilçe esnafının desteğiyle yaklaşık 10 ton bayat ekmek ve yemek verildiğini aktardı.
ANKARA (AA) - Ankara'nın Çubuk ilçesinde bir yılda 87 sokak hayvanı sahiplendirildi.Çubuk Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Mehmet Akif Topçu, yaptığı...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Çubuk ilçesinde bir yılda 87 sokak hayvanı sahiplendirildi.

Çubuk Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Mehmet Akif Topçu, yaptığı açıklamada, ilçede bin 670 sokak hayvanının aşılandığını söyledi.

İlçede bulunan iki barınakta 400'ün üzerinde sokak hayvanının günlük ihtiyaçlarının karşılandığını vurgulayan Topçu, "Barınaklarda bulunan hayvanların sahiplendirilmesi noktasında da çalışmalar yapıyoruz. Bu kapsamda 2017'de 87 sokak hayvanın sahiplendirilmesini sağladık." dedi.

Açık alanda bulunan hayvanların hem gönüllü vatandaşlar tarafından hem de belediye ekipleri tarafından düzenli olarak beslendiğini belirten Topçu, barınaklara 5 bin ton kuru mama bıraktıklarını ve ilçe esnafının desteğiyle yaklaşık 10 ton bayat ekmek ve yemek verildiğini aktardı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.