pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Çubuk’a Modern Pazar Yeri Ve Kültür Merkezi

24.10.2017 - 17:28, Güncelleme: 24.10.2017 - 17:28
 

Çubuk’a Modern Pazar Yeri Ve Kültür Merkezi

ANKARA (AA) - Çubuk Belediyesince yaptırılacak kapalı pazar yeri ve kültür merkezinin inşaatına başlandı.Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, yaptığı...

ANKARA (AA) - Çubuk Belediyesince yaptırılacak kapalı pazar yeri ve kültür merkezinin inşaatına başlandı.Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, yaptığı açıklamada, en önemli ihtiyaçlardan olan modern pazar yerini, ilçeye kazandırmak için çalışmalara başladıklarını söyledi.Toplam 7 milyon 396 bin liraya ihale edilen pazar yerinin, aynı zamanda otopark olarak da hizmet vereceğini dile getiren Acehan, "İnşallah pazar yerimiz özgün mimarisi ve çok amaçlı yapısı ile vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet verecek. Binlerce vatandaşın faydalanabileceği pazar yeri ve kültür merkezinin, 2018 yılının ortalarında hizmete açılacak" dedi.
ANKARA (AA) - Çubuk Belediyesince yaptırılacak kapalı pazar yeri ve kültür merkezinin inşaatına başlandı.Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, yaptığı...

ANKARA (AA) - Çubuk Belediyesince yaptırılacak kapalı pazar yeri ve kültür merkezinin inşaatına başlandı.

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, yaptığı açıklamada, en önemli ihtiyaçlardan olan modern pazar yerini, ilçeye kazandırmak için çalışmalara başladıklarını söyledi.

Toplam 7 milyon 396 bin liraya ihale edilen pazar yerinin, aynı zamanda otopark olarak da hizmet vereceğini dile getiren Acehan, "İnşallah pazar yerimiz özgün mimarisi ve çok amaçlı yapısı ile vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet verecek. Binlerce vatandaşın faydalanabileceği pazar yeri ve kültür merkezinin, 2018 yılının ortalarında hizmete açılacak" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.