pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Çubuk, Travel Expo Ankara Fuarı'na Katıldı

27.03.2017 - 16:08, Güncelleme: 27.03.2017 - 16:08
 

Çubuk, Travel Expo Ankara Fuarı'na Katıldı

ANKARA (AA) - Çubuk Belediyesi, Ankara’da düzenlenen Travel Expo Ankara Fuarı'na katılarak ilçenin turizm alanlarını ve ürünlerini tanıttı. Çubuk...

ANKARA (AA) - Çubuk Belediyesi, Ankara’da düzenlenen Travel Expo Ankara Fuarı'na katılarak ilçenin turizm alanlarını ve ürünlerini tanıttı. Çubuk Belediyesi, fuarda 4 gün boyunca ilçenin önemli değerlerini ziyaretçilere tanıttı.Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, fuarda yoğun ilgi gördüklerini söyledi.Yöresel lezzetlerden olan Çubuk turşusunun fuar süresince ziyaretçilere ikram edildiğini anlatan Acehan, şunları kaydetti: "Ülke genelinde alternatif turizme olan ilgi her geçen gün artmaktadır. Özellikle de doğal alanlara olan turlarda önemli bir artış görülmektedir. Doğal güzelliği ile Ankara’nın gözbebeği olan Çubuk’un da bu artıştan payını alması gerekiyor. Bu nedenle de başkentteki bu büyük potansiyelden faydalanmak ve Çubuk’a daha fazla turist gelmesini sağlamak için tanıtım çalışmalarına ağırlık verdik."
ANKARA (AA) - Çubuk Belediyesi, Ankara’da düzenlenen Travel Expo Ankara Fuarı'na katılarak ilçenin turizm alanlarını ve ürünlerini tanıttı. Çubuk...

ANKARA (AA) - Çubuk Belediyesi, Ankara’da düzenlenen Travel Expo Ankara Fuarı'na katılarak ilçenin turizm alanlarını ve ürünlerini tanıttı.

Çubuk Belediyesi, fuarda 4 gün boyunca ilçenin önemli değerlerini ziyaretçilere tanıttı.

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, fuarda yoğun ilgi gördüklerini söyledi.

Yöresel lezzetlerden olan Çubuk turşusunun fuar süresince ziyaretçilere ikram edildiğini anlatan Acehan, şunları kaydetti:

"Ülke genelinde alternatif turizme olan ilgi her geçen gün artmaktadır. Özellikle de doğal alanlara olan turlarda önemli bir artış görülmektedir. Doğal güzelliği ile Ankara’nın gözbebeği olan Çubuk’un da bu artıştan payını alması gerekiyor. Bu nedenle de başkentteki bu büyük potansiyelden faydalanmak ve Çubuk’a daha fazla turist gelmesini sağlamak için tanıtım çalışmalarına ağırlık verdik."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.