pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Çubuk Belediye Başkanı Demirbaş, Üniversite Öğrencileriyle İftar Yaptı

14.05.2019 - 12:48, Güncelleme: 14.05.2019 - 12:48
 

Çubuk Belediye Başkanı Demirbaş, Üniversite Öğrencileriyle İftar Yaptı

ANKARA (AA) - Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş ve eşi Rabia Demirbaş, yurtta kalan öğrencilerle birlikte iftar yaptı.Orucunu Fatma Hanım Kız Yurdu'nda...

ANKARA (AA) - Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş ve eşi Rabia Demirbaş, yurtta kalan öğrencilerle birlikte iftar yaptı.Orucunu Fatma Hanım Kız Yurdu'nda kalan kız öğrencilerle birlikte açan Demirbaş, Çubuk'ta Kredi Yurtlar Kurumuna ait 2 yurt bulunduğunu ve yeni bir yurdun daha yapım çalışmaların başladığını belirtti. Öğrencilerimizle birlikte iftar açmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Demirbaş, "Ramazan ayının başından itibaren vatandaşlarımızla birlikte iftar yapmaya özen gösteriyorum. Bu günde ilçemizde ağırladığımız geleceğimizin teminatı kız öğrencilerimizle birlikte olmak istedik. Belediye olarak bizde tüm öğrencilerimize her zaman destek olmaya çalışıyoruz." dedi.İftar sonrası Demirbaş, öğrencilerin istek ve taleplerini dinledi..
ANKARA (AA) - Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş ve eşi Rabia Demirbaş, yurtta kalan öğrencilerle birlikte iftar yaptı.Orucunu Fatma Hanım Kız Yurdu'nda...

ANKARA (AA) - Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş ve eşi Rabia Demirbaş, yurtta kalan öğrencilerle birlikte iftar yaptı.

Orucunu Fatma Hanım Kız Yurdu'nda kalan kız öğrencilerle birlikte açan Demirbaş, Çubuk'ta Kredi Yurtlar Kurumuna ait 2 yurt bulunduğunu ve yeni bir yurdun daha yapım çalışmaların başladığını belirtti.

Öğrencilerimizle birlikte iftar açmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Demirbaş, "Ramazan ayının başından itibaren vatandaşlarımızla birlikte iftar yapmaya özen gösteriyorum. Bu günde ilçemizde ağırladığımız geleceğimizin teminatı kız öğrencilerimizle birlikte olmak istedik. Belediye olarak bizde tüm öğrencilerimize her zaman destek olmaya çalışıyoruz." dedi.

İftar sonrası Demirbaş, öğrencilerin istek ve taleplerini dinledi.

.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.