pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Çubuk Belediye Başkanı Acehan'dan Ramazan Mesajı

26.05.2017 - 13:33, Güncelleme: 26.05.2017 - 13:33
 

Çubuk Belediye Başkanı Acehan'dan Ramazan Mesajı

ANKARA (AA) - Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, ramazan nedeniyle mesaj yayımladı.Acehan, mesajında, ramazan ayının insanın kendi olduğu kadar, öteki...

ANKARA (AA) - Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, ramazan nedeniyle mesaj yayımladı.Acehan, mesajında, ramazan ayının insanın kendi olduğu kadar, öteki olabildiği, karşısındaki insanı anlama, onu duyma, hissetme ve onunla paylaşımda bulunma ayı olduğunu belirtti.Heyecanla beklenen, bolluk, bereket, rahmet ve mağfiret ayı olarak bilinen 11 ayın sultanı ramazan ayının İslam alemine hayırlar getirmesini temenni eden Acehan, şöyle devam etti:"Bu mübarek ayda İnşallah sofralarımızı paylaşacağız, kardeşlik bağlarımızı daha da güçlendireceğiz. Kendimiz için istediğimizi kardeşimiz için de isteyeceğiz. Ramazan, ben değil, biz diyenlerin ayıdır. Ramazan, bizi biz yapan değerleri kuvvetle hatırlayacağımız müstesna bir aydır. Ramazan ayının insanlar arasındaki birlik ve beraberlik bağlarının güçlenmesinde büyük katkısı vardır. Ramazan ayının milletimize, ülkemize, Alem-i İslam'a huzur, barış, merhamet getirmesini ve bu ayda kazandığımız güzel hasletlerimizin, ramazandan sonra da devam etmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum."
ANKARA (AA) - Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, ramazan nedeniyle mesaj yayımladı.Acehan, mesajında, ramazan ayının insanın kendi olduğu kadar, öteki...

ANKARA (AA) - Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, ramazan nedeniyle mesaj yayımladı.

Acehan, mesajında, ramazan ayının insanın kendi olduğu kadar, öteki olabildiği, karşısındaki insanı anlama, onu duyma, hissetme ve onunla paylaşımda bulunma ayı olduğunu belirtti.

Heyecanla beklenen, bolluk, bereket, rahmet ve mağfiret ayı olarak bilinen 11 ayın sultanı ramazan ayının İslam alemine hayırlar getirmesini temenni eden Acehan, şöyle devam etti:

"Bu mübarek ayda İnşallah sofralarımızı paylaşacağız, kardeşlik bağlarımızı daha da güçlendireceğiz. Kendimiz için istediğimizi kardeşimiz için de isteyeceğiz. Ramazan, ben değil, biz diyenlerin ayıdır. Ramazan, bizi biz yapan değerleri kuvvetle hatırlayacağımız müstesna bir aydır. Ramazan ayının insanlar arasındaki birlik ve beraberlik bağlarının güçlenmesinde büyük katkısı vardır. Ramazan ayının milletimize, ülkemize, Alem-i İslam'a huzur, barış, merhamet getirmesini ve bu ayda kazandığımız güzel hasletlerimizin, ramazandan sonra da devam etmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.